Sjov og Spas Q&A #7

● Hvis du kun kunne spise tre ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?
Puuuha... Den er svær. Kylling, kartofler og ærter tror jeg. Det kan jeg altid spise, og ærterne kan godt gå ind og tilfredsstille den søde tand hvis det bliver slemt. :) Så jeg tror det bliver de tre ting. Måske et lidt kedeligt svar, men.. fornuftigt. *Haha*

● Hvad kan du se fra dit soveværelsesvindue?
Jeg kan se min hyggelige altan, himlen og træer og et par bygninger. Egentlig en okay udsigt. :D

● Hvad putter du på din pizza?
Jeg putter altid det samme på min pizza. Jeg er ikke meget for at ende med en pizza jeg i sidste ende ikke kan lide, så det er altid ost, majs, løg, peberfrugt, pepperoni, ananas og salat og dressing.

● Hvis der var frit valg på alle hylder og helbredet ikke drillede, hvad ville du så lave?
Jeg ville rejse rundt i Europa og tage en masse billeder, opleve en masse skøn kultur i div. lande og prøve en masse lækker mad. Hvis det ikke er SÅ frit et valg og jeg skal holde mig til noget realistisk, så ville jeg elske at kunne arbejde med grafik og design. Lave nogle lækre designs til folk og måske endda noget lækkert grafik til plakater, skilte osv. Det er det jeg synes er hyggeligt og som jeg kan se mig selv arbejde med.

● Hvilke hjemmesider besøger du oftest?
De farlige af slagsen. :P eBay, BeautyBay, Asos, Zalando, Matas osv osv osv.. Kunne blive ved. Og det kan til tider være nogle ret dyre besøg når man ender med at blive fristet.

● Hvis du kunne forstørre en del af din krop, hvilken del ville det så være?
Mine læber. Jeg er faktisk ret ked af at jeg har så små og... stort set ikke-eksisterende læber. Jeg har svært ved at bære farve på læberne, fordi der bare ikke er ret meget at gøre for at få dem til at syne større. Har overvejet at få fyldt noget i dem, men jeg er også bare bange for at det ikke bliver gjort ordentligt. Så ved ikke om det nogensinde bliver til noget.


- Sidder du og brænder inde med spørgsmål du kunne tænke dig at jeg svarer på her på bloggen, så stil dem endelig i en kommentar. ;)

9 kommentarer:

 1. Lad endelig være med at putte noget i dine læber. Det bliver aldrig godt :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Men.. men... men... Mine er så... ikke-eksisterende! ;)

   Slet
  2. De virkede nu ellers ret godt ;) ;-*

   Slet
  3. *Haha* Nå så det synes du? ;) Kunne være jeg skulle bruge dem noget mere så.

   Slet
  4. Jeg mindes aldrig at have klaget over dem? -*S*

   Slet
 2. 👀😜😇😘😬💋💄

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)