Så fik jeg da endelig lettet røven

Hvor er det dog rart at sidde ned her til aften. Jeg har været ret så aktiv og nu skal der bare slappes af. Jeg fik langt om længe gjort rent i hele hytten og derudover fik jeg ordnet vasketøj, handlet, taget opvasken og ordnet nogle ting jeg skal bruge til Oktober her på bloggen. Det er rart at få ordnet lidt praktisk og komme igang med mit Oktober-projekt. :D Det er godt at være i god tid. Jeg ved nemlig ikke helt hvor travlt jeg får, når jeg når til September hvor det hele skal forberedes. Så må hellere gå lidt igang nu.

Havde så sat mig ud på altanen for at slappe lidt af, men vinden var simpelthen for kold, så nu har jeg smidt mig ind på sofaen under et tæppe med min bog, lidt macarons og prinsen på skødet i stedet for. Nu vil jeg koble af og hygge. I morgen håber jeg, at jeg kan få ordnet lidt mere til #Blogtober og så skal jeg til at tænke på at forberede lidt ting til weekenden. Kommer ikke til at være ret meget hjemme, men det bliver en hyggelig weekend - hvis den altså bliver som vi har planlagt. Jeg glæder mig i hvert fald.

Smutter. Cosmo prøver hele tiden at ligge sig i mine arme hvilket gør det en smule svært at komme til tasteturet. Det er vist hans måde at sige til mig, at nu er det hans tur til at få lidt opmærksomhed, så det må jeg hellere gøre. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)