Nyt køb - "Harry Potter and The Cursed Child"

Til at starte med var jeg slet ikke sikker på om jeg ville have denne bog - "Harry Potter and The Cursed Child", fordi jeg havde hørt at den ikke var skrevet som de andre bøger, men i stedet som et manuskript. Så jeg forudbestilte den ikke da det blev muligt. Jeg var dog tæt på flere gange. Men det var meget godt at jeg ikke gjorde det. For jeg har sparet en del penge på at vente.

Jeg kunne så læse om den store begejstringen for historien flere steder på nettet, så jeg endte med at bestille den her i sidste uge alligevel. Så må jeg se om jeg kan se væk fra måden den er skrevet på. :D Uanset hvad så havde jeg nok endt med at købe den - skal jo have den i min samling.

Hvornår jeg så får den læst ved jeg ikke helt endnu, men det bliver i hvert fald efter jeg har færdiggjort "All Souls"-serien af Deborah Harkness. Og har også været henne og lave et fint lille bogmærke til når jeg skal igang med at læse den. Glæder mig allerede lidt. :)4 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse, når du kommer så langt! :D <3

  SvarSlet
 2. Er spændt på at se, hvad du siger til den :) Jeg glæder mig til at læse den, men jeg venter til at den kommer på dansk.

  Hvor er det et fedt bogmærke, vil du ikke lave sådan et til mig, el et DIY indlæg med det, så man kan se, hvordan du har lavet det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på hvordan den er. Hører dog at den er rigtig god, men er også bange for at have for store forventninger, så jeg prøver at være lidt... "tja" om den. :D

   Kunne godt være jeg kunne lokkes til at lave et til dig ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)