De PERFEKTE Efterårs- & Vinter Støvler

Disse støvler har jeg ikke købt sådan lige for nyligt, men nu synes jeg det var på tide at vise dem frem her på bloggen, og derved også dele min begejstring over dem. Jeg har jo ledt efter nogle super lækre Efterårs støvler eller sko i flere år nu, og var faktisk ved at give op, men så så jeg disse hos Spartoo for nogle måneder siden. Ville jo gerne finde nogen i en brun farve, så disse er jo perfekte, og så skulle de være lækre bløde og chunky at se på, og det opfylder de også.

Jeg kendte ikke til mærket Hi-Tec, men gav dem en chance. Jeg var dog lidt bange for at de ikke ville være behagelige at gå med, og at de ville være for smalle til mine fødder, men de er bredde og super behagelige at gå med. Mine vinterstøvler fra Kangaroos er egentlig fine, men jeg får simpelthen så voldsomme vabler af dem. Selve støvlen er for blød i skaftet og det gør at de bukker indad ved anklen/hælen og gnaver på huden. Så dem er jeg ikke så meget for at bruge længere. Og så er selve tuden på støvlen bare mærkelig. Man får en vildt lang klovneagtig fod, og det er altså ikke pænt. *Haha* Så jeg tror de skal smides til genbrug, så en anden kan få glæde af dem.

Mine nye støvler her har et super godt vejgreb grundet den dybe mønstret sål og så har de det lækreste fyld indeni. Det fluffy stof går ikke hele vejen ned i støvlen, men de er alligevel foret godt indvendigt. Så de er dejligt varme at have på og så er de vandtætte. Det var mine gamle støvler ikke. Og så er de ret bredde at se på, men jeg kan faktisk godt lide den der lidt chunky stil - især til Efteråret. Jeg ved ikke lige hvad det er der gør at jeg elsker det så meget til især den årstid, men der er bare et eller andet hyggeligt og lækkert over det.

Jeg har endnu ikke kunne få armene ned over mit fund, men det viser jo også bare at dette var det mest perfekte køb jeg har gjort sko-mæssigt i år. Jeg er simpelthen så glad for dem, og er ked af at man ikke kan få dem i sort i min størrelse. Det er kun herre-størrelserne de kan fås i i den farve. Synes jeg ikke at de kan være bekendt. For jeg vil så gerne have dem i sorte også. De er nemlig for mig de perfekte Efterårs- og Vinter støvler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)