Efter mange års søgen fandt jeg endelig en skjorte!

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele min glæde med jer. Jeg har i mange år ledt efter en skjorte, som jeg kunne bruge til de køligere måneder, men jeg har bare aldrig kunne finde en der sad godt og da slet ikke en til en rimelig pris. Det har været pænt frustrerende, men så så jeg at Zalando ligger inde med en i deres sortiment der godt kunne være en dog kandidat. Jeg valgte så at bestille den hjem for at se om jeg kunne være heldig, og hold da op hvor er jeg bare glad lige nu. Det har nemlig vist sig at være det perfekte match. Den sidder skide godt, falder pænt og kan bruges både åben og lukket uden at det ser dumt ud. Stoffet er super blødt og lækkert og så er farverne ret fine til både Efteråret og Vinteren. Så jeg er super tilfreds. Havde den været i nogle varme jordfarver havde jeg også bestilt den hjem, men den er kun i denne sorte/røde farve.

Jeg har også fundet den hos Asos, og sad så og tænkte om jeg burde have ventet lidt, til at jeg kunne få en Asos rabatkode eller en til Zalando, men jeg er også bange for at den nok ville nå at blive udsolgt inden der kom en, eller at den kom på tilbud hos enten Asos eller Zalando. Så det er måske meget godt at jeg købte den med det samme. Jeg har også haft kigget på nogen hos Ellos, men de er simpelthen alt for dyre. Og så er der ikke ret meget af deres tøj der sidder godt på mig, så der ville jeg nok have fået en skjorte der sad lige så dårligt som de andre jeg tidligere har prøvet. Og i knapt så behageligt stof.

Så ja! Jeg er super glad for mit køb og den kan pt. købes for 179,- hos både Asos og Zalando hvis I skulle være interesseret. Den er af mærket New Look. Yaih! Nu må Efteråret gerne komme! Hurtigt!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Elsker den! :D Tager den på flere gange om dagen for at beundre den. :P Nu må det bare gerne blive køligt nok til at jeg kan have den på.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)