En stille og rolig dag - indtil videre

Vejret i dag skulle blive totalt ulideligt, så jeg har holdt kalenderen 100% fri, så jeg ikke behøver at skulle tage nogle steder. Jeg kan simpelthen ikke klare mere Sommervejr nu. Nu vil jeg altså gerne have temperaturer under de 15 grader så jeg igen kan trække vejret.

Planerne i dag er derfor meget afslappet. Skal lige brainstorme lidt mere til #Blogtober og så har jeg et par mails jeg skal have ordnet. Ellers står den på lidt forberedelser til "Egeskov Marked"-roadtrippet på Onsdag i næste uge. Jeg glæder mig helt vildt og jeg har set frem til det siden sidste år. Har et par ting jeg gerne vil kigge efter. Derudover så handler det bare om at få en skide hyggelig dag sammen med Jeanette. Og så bliver det spændende at se om jeg støder på nogen man kender. Gjorde jeg sidste år, så det sker nok også i år. :D

*Posten ringer på døren* ..... OMG!!! Har lige modtaget en ordre jeg smed afsted på Zalando forleden. Det er en ting jeg har ledt efter i mange år, men har ikke kunne finde en der sidder godt på mig. Men denne er simpelthen perfekt! Kan være jeg viser den frem på bloggen på et tidspunkt. Jeg er glad lige nu. Yaih!

Nå.. jeg vil få ordnet de småting jeg har på min to-do-liste og så står den ellers bare på hygge og læsning på altanen sammen med Prinsen. Ha' en fantastisk Tirsdag alle sammen!3 kommentarer:

  1. Kan det ikke bare snart blive d 21 da... kan jo snart ikke vente mere.

    Jeg nyder virkelig det sidste sommer.. har været på stranden i dag og skal igen i morgen sammen med Rikke. Men hold nu kæft jeg er træt af varmen om natten.. puhaa.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)