Efteråret er skudt igang og der forberedes

Jeg er glad for at kalenderen nu siger Efterår, for jeg har ventet alt for længe på at det skulle komme. Ikke at jeg har det okay med at året er gået så stærkt indtil videre, men... det er Efterår og det er jo min årstid. Det er nu jeg føler mig i åndelig forbindelse med naturen og verden omkring mig. Så forhåbentlig bliver de triste og lidt sure dage jeg har haft i Sommeren nu forvandlet til glade og eventyrlige tider. Jeg har i hvert fald nogle ting at se frem til.

Jeg skal fx i Zoo her i September. Derudover er der Egeskov Marked som jeg har haft en aftale med Jeanette om siden sidte år, at vi skal til i år. Det var så hyggeligt sidst, så det er jeg sikker på at det også bliver denne gang. Og så starter forberedelserne til Oktober for alvor derefter. Skal lige have et møde med sagsbehandleren overstået, og det kommer lidt an på det møde hvordan resten af året bliver, men jeg håber på det bedste. Men ellers går jeg en dejlig måned i møde. Sådan da. Hvis jeg ser bort fra mine mange møder hos psykiateren som starter op i Oktober. Øv hvor ville jeg dog ønske det kunne have ventet til November, så jeg ikke skulle rive op i fortiden hver uge. Men det er desværre noget jeg skal slæbes igennem for at gøre det kommunale tilfredse. De er sku ligeglade med at jeg måske gerne vil have min måned i fred. Så bortset fra det, så håber jeg det bliver en dejlig måned. Jeg bliver tosset hvis noget ender med at ødelægge det for mig.

Men udover det trælse jeg skal tvinges igennem, så har jeg faktisk en god fornemmelse for dette Efterår. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at gøre det fantastisk. :D Og så glæder jeg mig til at smide et #Blogtober indlæg op hver dag i Oktober. Og måske have et par Halloween looks klar til jer når vi nærmer os den dag. Det ene kommer her på bloggen og det andet skal på en anden blog, men jeg smider et link til det herinde, så I også kan se det. Håber bare at jeg får mine materialer hjem inden det er for sent. Kryds fingre folkens!

Og så skal jeg også til at tænke på at starte på julegaverne. Har fået købt en enkelt til min søster udover de ting der er på vej til hendes pakkekalender. Men ellers er jeg ikke kommet igang endnu. Har heller ikke fået nogle ønskelister, så det er lidt svært at komme igang. Kunne være jeg skulle rykke dem for det. :) Ellers må de sku undvære i år. *Haha*

Dagen i dag har været en praktisk en af slagsen. Er nok ikke meget hjemme i weekenden, så sådan noget som rengøring osv skulle ordnes i dag. Tøjvask bliver i morgen hvis maskinen er ledig, men ellers er jeg sådan set klar til at have en hyggelig weekend. Håber bare at det hele bliver til noget denne gang. Krydser alt hvad jeg har.

Vil smutte. Har et bad der skal nydes og måske en ansigtmaske og lidt anden forkælelse. Ha' det rart folkens. :D

2 kommentarer:

 1. Glæder mig helt vildt til vi skal på Egeskov marked.. :D
  Og til alle de andre dejlige ting vi skal..

  Håber du får det bedre, nu hvor din årstid er ankommet.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaah! :D Håber vi kan lave en masse i hvert fald. Så det ikke bliver så surt at skulle igennem det psykiske hver uge.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)