Jagten på Efterårs tasken er sat igang

Jeg har godt nok bestilt et par tasker på eBay, men de er ikke ret store og... heller ikke den bedste kvalitet. Derfor er jeg på udkig efter en større og mere holdbar en af slagsen. Og jeg har jo været på jagt efter en brun taske til Efteråret i et par år nu uden at få købt mig en, så det må blive i år. Godt nok kan jeg først købe den i Oktober, men.. så har jeg den da i en lille måned før sæsonen skifter, og så har jeg den jo når vi når Efteråret igen i det nye år.

Jeg har fundet en fem stykker, som jeg regner med at vælge imellem. Køber gerne tasker og sko hos Spartoo, så det er også hos dem jeg har fundet disse fine tasker. Men nu er spørgsmålet så bare... hvilken skal jeg vælge? Ved heller ikke helt hvilken størrelse jeg ønsker, men... tror dem jeg har fundet er et meget godt udvalg. Jeg hælder mest til den rødbrune i venstre nederste hjørne. Størrelsen er fin og den har en god frontlomme til mobil, tablet eller andet der gerne skal være let tilgængeligt. Men hvad synes I? Go eller no-go?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)