Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Clean up Mask

Kan I huske at jeg en gang i starten af året viste jer en Carbonated Bubble Clay Mask her på bloggen? Og at jeg også viste jer hvordan den så ud i brug? Det er en maske fra et brand der hedder Elizavecca Milky Piggy som er koreansk og utroligt populært og meget omtalt på de sociale medier. Jeg er virkelig imponeret over muddermasken, så da jeg så at de nu også var ude med en blackhead maske, så skyndte jeg mig straks at købe den hjem.

Jeg troede lidt det var en sort peel-off maske som mange af denne type masker er, men denne har en lys grå farve med en smule kul i, som hjælper til med at rense ens porer og fjerner andre trælse urenheder. Jeg har endnu ikke testet den i ansigtet, men prøvede lige at smøre lidt på håndryggen og den minder meget om de andre peel-off masker jeg har. Den tager dog ikke så meget fat, som de sorte man kan købe, hvilket jeg godt kan være lidt ked af. Men den skal testes alligevel og det kan jo være den alligevel er super fantastisk i ansigtet.

Jeg regner med at teste den for sig selv på et nyvasket ansigt, og så vil jeg også prøve den efter brug af den første maske jeg har af samme brand. Simpelthen for at se hvad forskellen er. Men det bliver en anden dag. :) Skal nok lige se om jeg husker at tage billeder, så jeg kan komme med en endelig anmeldelse af den.

Jeg har givet omkring 75 kr for denne inkl. fragt. Hvis I selv ønsker at give denne en chance eller den første, så søg på dem på eBay. :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)