Nyt Navneskilt til døren

I går aftes fik jeg en idé til et nyt navneskilt på døren, da det jeg havde før virkelig trængte til at blive skiftet ud. Det var et navneskilt jeg lavede, da jeg flyttede ind for over 6 år siden, og det passede bare ikke rigtig ind i min stil længere. Så det var på tide med noget nyt. Det har jeg så været henne og lave i dag, og det har jeg tænkt mig at vise jer. :)

Jeg ville gerne have noget der passer ind i min nuværende stil – lyst, feminint og girly. Og så måtte det også gerne passe til den wallsticker jeg har på døren. Så teksten skulle altså gerne være hvid og i lidt floral stil med snørklede former.

Derudover så har jeg altid gerne ville have et mærkat på døren der viser at der er en kat i hjemmet – i tilfælde af brand osv. Så sådan en fik jeg også lige hurtigt lavet. Havde egentlig overvejet at købe et klistermærke, men synes det var bedre at lave et selv, da jeg på den måde får det præcis som jeg vil have det. Er super glad for resultatet.

Jeg fik lavet mig en skitze, fik det tegnet over på hvidt karton spejlvendt, og så skar jeg det ellers ud med en skalpel. Til sidst "sammensatte" jeg det med dobbeltklæbende tape på et stykke plastlomme og klippede det ud så det kunne sidde på døren. Langt fra ser man ikke tapen og plasten og det er fint med mig. Nu bliver det bare spændende at se hvor længe det bliver hængende. Ved ikke lige hvor holdbart det er blevet. Men indtil videre ser det super fint ud.2 kommentarer:

  1. Du kunne måske have lamineret det i stedet for plastik lommen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Fordi solen står ind på døren og derfor vil man kun kunne se genskæret og ikke det der er lamineret. Derfor. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)