Endelig kan man få fingrene i "Candyfloss" Vindruer

Jeg følger rigtig mange YouTubere og der er især en del fra England som jeg nyder at se med hos dagligt. Her de sidste par måneder har de vloggere ofte talt om nogle vindruer med forskellige smagsvarianter. "Cotton Candy", "Tutti Fruity" osv... Se dét synes jeg sku lyder specielt og lidt skægt. :) Og jeg har ofte gået og kigget efter dem i Føtex, da jeg godt kunne tænke mig at smage dem, og de skulle jo gerne komme forbi Danmark på et tidspunkt. Og sørme så om ikke at de havde "Cotton Candy" varianten da jeg var dernede her i Torsdags.

De er super søde og smager utroligt meget af slik. Fantastisk til dem der gerne vil stille den søde tand med noget sundt der tilmed også smager lidt af det usunde man egentlig hælder mest til. Jeg kunne godt forestille mig at, hvis disse blev en fast ting i sortimentet, så ville jeg nok oftere købe dem end jeg ville købe noget af det usunde. Man skal ikke have ret mange før man har fået stillet sin sukkertrang, så det er jo fantastisk. :)

Prøv dem! De er nok ikke noget for alle, men jeg synes det er utroligt skægt.4 kommentarer:

 1. De har været i sortiment længe - Føtex havde dem også sidste sommer :D ved også at Kvickly sælger dem :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohh! :D Der kan man bare se. Jeg har ikke set dem før nu. *Hehe*

   Slet
 2. Jeg synes det er skørt.. tøj slet ikke tænke på hvordan de er lavet. :P

  Men de smager jo okay, lidt søde, men ellers godt..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at finde de andre variationer også :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)