Super fine Postkort med motiver fra Faaborg

Da jeg var inde i byen i går spottede jeg disse super fine postkort med Faaborg motiver på ved en af de lokale blomsterhandlere. Jeg kunne simpelthen ikke få øjnene fra dem, så jeg besluttede mig for at købe en lille pakke med disse to motiver i. De kostede 20 kr, men det giver jeg gerne når jeg støtter det lokale på den måde. Og så kender jeg ejeren af butikken, så det var også lidt et skulderklap til hende.

Jeg elsker Faaborg og jeg nyder at bo her til trods for at byen er på vej ned i et sort hul. Mange butikker lukker og økonomien her er ikke hvad den plejer at være. Efter at Slagteriet lukkede ned og fyrede et ubegribeligt antal mennesker (heriblandt rigtig mange Faaborgensere), så er tilstrømningen af kunder osv faldet drastisk. Det gør at butikkerne ikke længere kan få det til at køre rundt og rigtig mange lukker ned. Faaborg er på vej til at blive en spøgelsesby hvis ikke snart der sker et mirakel. Så jeg giver gerne et skulderklap til de små lokale butikker der stadig holder hovedet oppe og som prøver at holde vores lille smukke by kørende.

Disse postkort skal dog ikke bruge som postkort, men som bogmærker. Elsker at bruge postkort til lige netop det, og det gør også at jeg får kigget ekstra meget på dem. :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)