God start på ugen og udsigt til nogle hyggelige dage

Jeg frygtede lidt at dagene ville snegle sig afsted, men pludselig er det blevet Mandag aften. Lørdag skrev mine forældre og spurgte om jeg ville kigge forbi til aftensmad i går, og det ville jeg da gerne. :) Så kørte derud ret tidligt og var sent hjemme igen. I dag har der været lidt forskelligt praktisk jeg lige skulle have ordnet, samt at jeg fik endnu en ting hjem til min søsters pakkekalender som jeg så er begyndt at arbejde på.

I aften skal jeg tidligt i seng. Jeg har nemlig sagt ja til at tage med min far ud til vandet meget tidligt i morgen. Han vil gerne fiske. Jeg vil bare gerne tage billeder og finde sten. Jeg har så tænkt lidt på at tage hovedtelefoner og ipod med derud, så jeg kan meditere lidt ved vandet og nyde solopgangen. Puste lidt ud og prøve at grounde mig selv. Ved ikke om det lykkedes mig, men jeg vil gøre et forsøg. Har brug for det. Mine tanker og hoved er på overarbejde for tiden og jeg er meget følsom. Jeg tuder af ingenting og min aggression er også som et overfyldt bæger. Jeg ved ikke lige hvad der sker, men kan mærke det er på vej i den forkerte retning. Så hvis jeg kan komme lidt ned igen ved at tage ud til vandet, så ville det være fantastisk.

Så jeg har pludselig fået rigeligt at se til, hvilket måske er meget godt, da jeg så ikke tænker så meget over tiden. Dagene går hurtigere på den måde, og inden jeg når at se mig om er det Egeskov Marked-dagen.
Smutter.. Vil lige stene lidt YouTube inden jeg skal se lidt TV og derefter under dynen. Håber I har haft en god Mandag og at I også har fået en god start på ugen. Vi skrives ved i morgen. :D

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)