TV-serier dette Efterår som jeg ser super meget frem til

Når man er sådan en serie-junkie som jeg, så er det bare ekstra lækkert når mange af ens favorit TV-serier starter op, og det gør rigtig mange af mine dette Efterår. Og jeg kan næsten ikke vente! Jeg har ventet længe på mange af dem, men nu er ventetiden snart over. Oktober er måneden hvor de fleste starter, så det gør bare den måned endnu mere lækker. Når man altså ser bort fra mine psykiater-besøg. Men når jeg ved at jeg kan komme hjem til lidt serie-afsnit, så gør det nok dagene en smule mere tålelige.

En af serierne er allerede startet her i sidste uge, men dem jeg skal hygge med dette Efterår er serierne ”American Horror Story”, ”Once Upon a Time”, ”Flash”, ”Arrow”, ”Supernatural”, ”The Vampire Diaries”, ”The Walking Dead” og ”Teen Wolf”. Hold nu op hvor jeg glæder mig! Mange af dem sluttede af på en meget nervepirrende måde, så jeg sidder som på nåle for at se hvordan det fortsætter i de nye sæsoner. Jeg er især spændt på ”Supernatural”, ”The Vampire Diaries” og ”Teen Wolf”. Tre serier jeg knuselsker. Er selvfølgelig også super spændt på ”The Walking Dead” og de andre, men de tre er helt klart dem jeg glæder mig mest til.

Så ja. Dette Efterår bliver en rigtig god serie-årstid. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)