Turen gik til Egeskov Marked i dag

Så blev det endelig dagen hvor Jeanette og jeg skulle på Egeskov Marked. Og hvor har vi dog været heldige med vejret! Sidste år var der regn og vi rendte rundt i jakker og tørklæder, men i dag var der høj sol og høje temperaturer. For høje temperaturer hvis I spørger mig, for hold da nu op hvor var det varmt! Og det trak selvfølgelig også ekstra mange mennesker til. Tror der var over dobbelt så mange som sidste år. Det var voldsomt. Det var virkelig svært at komme rundt, så vi tog derfor også kun én tur rundt på hele pladsen. Sidste år gik vi den to gange.

Men vi har hygget os og jeg stødte da også på nogle stykker jeg kender, så det var hyggeligt nok. Jeg fandt dog ikke noget af det som jeg havde skrevet på listen - eller jo noget af det var der, men jeg blev simpelthen for nærrig. Det er sku ikke billigt på Egeskov Marked. Så jeg tror jeg skal forbi de lokale genbrugsbutikker for at finde nogle af de ting jeg ellers kiggede efter og resten må købes på eBay. Der er ikke andet for.

Jeg fik dog købt en smule. Fandt tre lysestager som er super fine til Efteråret. Hvor de skal stå henne ved jeg ikke endnu, men jeg kunne simpelthen ikke stå for dem. :D Og så blev det til noget bland-selv-slik til weekenden og nogle meget spændende hjemmelavede bolcher, som jeg selv fik lov til at blande. Så kom da hjem med en smule, en langt fra det jeg havde håbet på. Men sådan er det jo en gang imellem. Må som sagt bare finde det nogle andre steder.4 kommentarer:

 1. Det var virkelig en hyggelig dag søde, håber du kan lokkes igen næste år, hvis vi ellers kan komme til.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det var det bare :D
   Ja vi må lige se hvor voldsomt det bliver næste år. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)