#Blogtober - Fine Efterårs Frisurer

Jeg har her i Efteråret haft mit hår på et par bestemte måder (frisurer), og dem har jeg tænkt mig at dele med jer. Jeg plejer ikke at sætte håret i andet end en messy bun, men har været lidt mere kreativ på det sidste, og det har jeg faktisk været i 2-3 måneder nu. Så udover den rodede knold så har jeg også haft håret på disse måder:

(Tak til min søster fordi hun lige ville være hårmodel til nogle frisurer)
Det er alle super fine frisurer og så er det nogen jeg synes er specielt fine til Efteråret. Elsker flet og det lidt rodede look, men er også ret glad for det glatte og stylet hår. Og som jeg skrev før, så har jeg ikke rigtig gjort så meget ud af håret i rigtig lang tid, før indtil for et par måneder siden. Er faktisk ret glad for at jeg også giver håret lidt mere opmærksomhed nu. Før fik det jo bare lov til at hænge uden nogen form for styling andet end lidt olie i spidserne, eller også blev det bare sat i den klassiske knold. Man føler sig næsten som et helt nyt menneske når man gør lidt mere ud af det. :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)