Lårmusklerne er blevet tonet og der er blevet besøgt gamle Vikinger

Jeg havde egentlig en masse stående på min to-do-liste i dag, men det ene punkt endte med at blive en lidt længere tur end planlagt. Men jeg ville ikke have været den ændring foruden. Jeg skulle jo bare lige ned forbi parken og tage billeder, men Jeanette foreslog ret hurtigt at komme forbi, og så endte turen med at blive forlænget en hel del. Vi endte nemlig med at besøge Svanninge Bjerge og Pipstorn Skov her i Faaborg også. Beslutningen blev taget fordi solen endelig valgte at besøge os. Det var dog kun for en kort periode, for ikke ret længe efter at hun var kørt hjem, så kom de mørke skyer og regnen. Så det betyder vel at det var "Meant to be"? Det var i hvert fald perfekt vejr til vores lille tur og sikke dog en smuk tur vi havde. Desværre er vi ret meget bagud her på Sydfyn med de gyldne træer (ved ikke lige hvorfor vi er blevet snydt når resten af DK har fået dem), men vi må bare tage en Efterårs tur igen en anden dag. :D

Vi fik taget en masse billeder og dem skal I nok få at se. Der går bare lige en lille uges tid før de kommer her på bloggen. :) Så dem kan I se frem til. Vi fik i hvert fald brugt lårmullerne og fik sagt hej til lidt gamle Vikinger. Slet ikke dårligt.

Her til aften sidder jeg og fryser en del, men håber at en kop te og en begravning i min dyne kan hjælpe en smule på det, efter jeg har fået ordnet opvasken. Og så vil jeg se om jeg kan få krydset et par ting af på min to-do-liste, så jeg ikke skal bruge tiden på det i morgen. Så alt i alt har det været en helt okay god dag i dag. Håber I andre har været lige så heldige med starten på jeres uge. Ellers er der jo altid en dag i morgen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)