#Blogtober - Hvad er der i min Efterårs Picnic kurv?

Åhhh picnic er en fantastisk ting at holde i Efteråret. Dog kræver det en tør overflade på jorden og godt vejr. Det kan godt være koldt, men ellers kræver det bare, at det ikke er for mudret og at det er tørvejr - eventuelt (helst) solskin. :D Og efter at have været på picnic ved vandet i Sommers, så har jeg virkelig haft lyst til at tage på en masse efterfølgende. Og bare fordi det er blevet koldere i vejret, så kan man jo sagtens tage afsted. Derfor vil jeg i dag vise, hvad jeg eventuelt ville tage med i min Efterårs picnic-kurv, samt hvad jeg ellers kunne finde på at tage med.

I den picnic kurv jeg her tager udgangspunkt i her finder vi først og fremmest et picnic tæppe. Nu hvor det er Efterår må det gerne være lidt retro. Dette tæppe er i tern i farverne hvid, rød, blå, grøn, gul og sort. Det er måske ikke mine ultimative Efterårsfarver, men det er farver man gerne ser i mange ting der har med Efteråret at gøre, så det er for mig acceptabelt. Har også et tæppe i hvid, brune og gullige tern som man kunne bruge. I kunne se det i et indlæg for et par dage siden.

En ting der også er super vigtig på en picnic er mad og drikke. Varm kakao og nybagte boller er en rigtig god idé, men gider man ikke det, så kunne en lækker madpakke eller "ta-selv-bord" princippet måske også være en idé. Kun jeres fantasi sætter grænser. Frugt og lidt sødt til ganen er også en rigtig god idé at tage med. Servietter og engangservice er perfekt til en picnic, da man bare kan smide resterne ud i den nærmeste skraldespand man møder. Så er der ikke så meget opvask når man kommer hjem igen. ;)

Dokumenter også gerne din hyggelige picnic. Er du afsted med kæreste, familie eller venner, så kan I skiftes til at tage billeder. Så tag endelig også et kamera med. Hvem elsker ikke at sidde og kigge tilbage på stunder som fx en rigtig hyggelig picnic?
Er du derimod taget afsted alene eller er sammen med nogen der bare er taget afsted for at slappe lidt af, så kunne ting som en bog og/eller en trådløs højtaler også være en god idé at tage med. Måske også et sæt kort? Eller et brætspil? Måske endda et fysisk spil som I kan have det skægt med i nærheden af jeres picnic? Jamen mulighederne er mange!

Picnic kan holdes på mange måder, så det er bare med at være kreativ. Så tag da afsted! :D Enjoy!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)