#Blogtober - Kreativ Efterårs Bordopdækning

Jeg elsker at være kreativ - som I nok allerede ved - og hvis jeg bliver spurgt om at hjælpe med fx en bordopdækning, så springer jeg straks med på vognen. Jeg har valgt at vise en lidt nedtonet version af den måde jeg ville dække et bord op til en større middag her i Efteråret. Jeg kunne sagtens have brugt en masse græskarer i selve midtersektionen, men det kan hurtigt blive for meget. Dog kunne et par stykker godt være flot her. Men her ser I min nedtonet version af en bordopdækning.2 kommentarer:

 1. Oh my gooood! *Smiley med hjerteøjne*
  Hvornår holder du så lige efterårsmiddag? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Havde jeg råd til at besøge folk forbi så havde jeg satme gjort det :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)