Så er jeg igen klar med en Halloween Look Pictorial på LookFantastic.dk's blog!

Så er jeg igen aktuelt med en pictorial over et Halloween look hos LookFantastic. Jeg fik langt om længe mine sidste materialer hjem fra eBay her den anden dag, så jeg gik straks igang med at lave dette look. Det er igen en tutorial der er tilgængelig på deres nye blog. Hop ind og kig med, hvis I synes et steampunk look kunne være interessant at gengive denne Halloween. :D2 kommentarer:

 1. Super flot, du er fantastisk til det med makeup :-)

  Jeg har selv lavet lidt Halloween makeup og negle på bloggen, men skal øve mig lidt mere for at nå dit niveau.

  Du må have en skøn efterårs søndag, ved jo hvor meget du elsker denne smukke årstid:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde :D

   Ja har set du har været lidt kreativ også. :D Øvelse før mester ja.
   Mange tak. Prøver at nyde Efteråret selvom naturen ikke er helt med her på Sydfyn. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)