#Blogtober - Mine Efterårs Stearinlys i år

Jeg elsker duftlys, og jeg har i år fået købt mig en mindre samling ind, som jeg så vil nyde her i Efteråret. Mange synes jeg er crazy når det kommer til stearinlys og især duftlys, for jeg har mange! Lidt der passer til hver årstid. I dag har jeg så taget mine Efterårs duftlys frem og viser dem her på bloggen.

Dette store bloklys købte jeg i Sommers, da jeg var i IKEA der. Jeg havde ikke regnet med at de ville have Efterårslys allerede, men var så heldig at finde dette. De kalder det "Efterårsblade" og har en duft af træ og tørrede efterårsblade med noter af varm honning. Det er meget krydret og det er nok ikke en duft alle vil kunne lide, men jeg synes faktisk den er ret god, og så har det nogle smukke gyldne farver i en ombre effekt.

Dette duftlys købte jeg sidste år omkring Efteråret. Havde et i forvejen og det fik jeg brændt færdigt. Jeg gemte så dette til i år. Det dufter skønt af hjemmebag og har en lækker krydret duft. Lyset er fra et firma der hed Hygge Candles, som jeg desværre ikke tror eksisterer længere. Har i hvert fald ikke kunne finde frem til dem igen.

Disse fyrfadslys er fra et brand der sælges i fx. Føtex og Bilka - nemlig det der hedder Bolsius. Jeg har en del duftlys fra dem, og disse er især gode til Efteråret. De har en skøn duft af sandeltræ - en lækker maskulin duft. Der er altså bare et eller andet over den duft der skriger Efterår for mig.

Ohhh yeah! Yankee Candle. Jeg har i mange år været misundelig på Amerikanerne fordi de har et brand der laver mange forskellige duftlys og i forskellige varianter. Fantastisk! Så da jeg fandt ud af at jeg kunne få dem på eBay, så måtte jeg altså bare bestille nogle hjem. Det blev dog ikke til de dyre store glas, men disse små wax tarts. Ja det kan godt blive dyrt i længden, men jeg elsker dem! Dette er langt fra dem alle jeg har, men disse er dem jeg betegner som Efterårsdufte.

Jeg har også to mindre lys fra Yankee Candle, men disse kommer uden en "stage". Det gør dem en smule svære at brænde af, men det er ikke helt umuligt. Disse dufter også virkelig lækkert, og jeg ville ønske jeg kunne få dem i wax tart-form.

Det er min lille samling af Efterårs duftlys. Om jeg finder flere i år ved jeg endnu ikke, men jeg vil i hvert fald ikke holde mig tilbage hvis det sker. :D

9 kommentarer:

 1. At lukke mig ind i IKEA er som er lukke et barn ind i BR. Elsker duftlys og kan købe mig fattig i duftlys. Der findes ikke noget bedre end, at hele huset er ren gjort og sidde med duftlys og en god kop kaffe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah* Det samme her. Jeg kommer i hvert fald ikke derfra uden duftlys og det er hver gang. :D

   Slet
 2. elsker at have levende lys, men foretrækker nu dem uden duft, da dem med ofte bliver lidt for kraftige påvirkning af mine sanser, det bedste er dog bivokslys de dufter også lidt... så måske milde duftlys vil passe mig ok.
  meget smukke lys du har fundet.

  SvarSlet
 3. Hejsa. Super lækkert jeg er helt med dig her!

  Men pudsigt at du ville ønske (som jeg læser det) at Autumn Wreath fandtes i duftvoks-version. Kender du mon DuftVerket?

  Jeg har nemlig et miljøvenligt alternativ, hvor der i stedet for paraffin (som indeholder benzinrester) bruges økologisk sojavoks. Og jeg har netop en efterårsduft med de samme noter, som jeg kalder Awesome Autumn.

  Til dig "Min Servicehund" (hæhæ...) DuftVerkets voks kan netop tilpasses i styrken, så man får den præcis så mild/kraftig, som man har lyst til - eller som passer til rummet størrelse. Man kan nemlig skære en brik duftvoks over for en mildere duft.

  Fortsat god dag til jer

  VH Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Tror faktisk jeg har været inde og kigge en enkelt gang og var tæt på at sende dig en mail, men tror bare aldrig jeg fik det gjort. :D Så det kan være du en dag finder en mail fra mig i din indbakke. Og den der Awesome Autumn lyder da liiiiige noget for mig. :D

   Slet
  2. det lyder smart, men når de på soya, så bliver jeg forsigtig, selv om det allergi for at spise dem jeg har, så kunne lysne måske provokere... men ser jeg dem kunne det være værd at prøve et enkelt lys... for at kunne tilpasse duften lyder rart.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)