#Blogtober - Steder jeg godt gad at besøge når det er Efterår

Der er mange steder jeg godt gad at besøge i Efteråret, og det er ikke kun herhjemme i Danmark. Men hvis vi skal starte herhjemme, så er steder som Tivoli i København, Egeskov Slot i min egen kommune og så nogle af de Jyske byer hvor der er mange af de smutte gyldne træer der har overlevet menneskets moderne byggehungren. For mig er det vigtigt at naturen får lov til at vise sig fra sin smukkeste side om Efteråret, og så er det en bonus hvis de omkringliggende bygninger og andet er smukke også. Så steder hvor man kan tage en masse smukke billeder er klart steder jeg gerne vil besøge i Efteråret.

Skal jeg tage udenfor Danmarks grænser så er Irland et af de lande jeg super gerne vil til på en smuk Efterårsdag. Især til byen Galway. Jer der har fulgt mig i noget tid ved, at det er min absolutte favoritby over dem alle i Irland. Den minder en del om Faaborg på nogle områder - det er en havneby, der er bevaret en masse af de gamle smukke bygninger og så er der bare en masse varme og 100% ægte Irske vibes. Jeg er stor fan! Og så har de bare en masse smukke områder med natur og fantastiske alleer og parker hvor jeg ved at træerne er uforglemmelige i Efteråret. Så det ville jeg virkelig gerne opleve.

Lande jeg aldrig har besøgt, men som ville være en drøm er lande som England, Skotland og Holland. I England er det byer som London og Brighton, som jeg ville elske at besøge. Det er byer jeg har set et utal af Efterårs billeder fra, og hold nu op hvor er der mange smukke steder!
I Skotland vil jeg gerne rundt i de smukke landskaber, men skal jeg vælge en by, så må det blive Edinburgh. Wow siger jeg bare. Det er da en Eventyrby der vil noget.
Holland er som sagt også et land jeg længe har ville besøge. Det er især byen Amsterdam der trækker lidt på min interesse. Herfra har jeg også set mange fantastiske billeder i Efteråret og der er virkelig også overraskende mange smukke Efterårs-motiver. Og så er der mange smukke bygninger, som ville være fantastiske at tage billeder af.

Der er mange flere steder, men disse er på toppen af min liste. Håber jeg når at opleve det bare én gang i mit liv, men sandsynligheden er ikke så stor. Men man har vel lov til at drømme? Ik? ;)

1 kommentar:

  1. Der er så mange smukke steder i verden.
    Jeg har selv boet i Holland og oplevet deres efterår, det er såå smukt.

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)