En helt igennem fantastisk dag i Odense med tøserne i går

Jeg er kvæstet i dag efter en helt igennem fantastisk dag i Odense med Mette og Jeanette i går, men det var det hele værd! Det endte med at blive ret dyrt, men turen gik også ind forbi en masse butikker og der blev spist en masse mad igennem hele dagen. Jeg kom hjem med et dejligt minde, nogle lækre ting og nogle skønne mails der dumpede ind i min indbakke i løbet af dagen.

Jeg er blevet et par duftlys rigere. En ny loftlampe er blevet købt til stuen. Jeg har fået købt en super fin vægkalender til 2017. Jeg har købt en spændende ny mascara der skal testes. Og tak til den skønne Matas medarbejder (En kvinde ved navn Betina A.), som gjorde det til et fantastisk og varmt besøg i Matas. Der er kommet lidt sødt til ganen med hjem, som skal nydes til Read-a-Thon - INKL. æbleskiver, som Mette havde med til mig! Yaih! Jeg har fået udviddet min "samling" af gaveindpakningspapir. Jeanette har købt et juletræ. Der er blevet fundet en løsning ang. den manglende Goodiebox, jeg aldrig modtog i går. Jeg har langt om længe taget en beslutning ang. min nye mobil. Mette fik nogle flere nisser til deres store samling. Og sidst men ikke mindst så har jeg fået den bedste frappe ever! Ahhh... Fantastisk dag. Den kan jeg leve på længe.

I dag er jeg som sagt totalt smadret, og burde egentlig ligge og samle kræfter, men men men... Der ligger bare så mange pakker nede i byen og venter på mig. Alle kom i starten af ugen og i går, og jeg har ikke haft tid eller mulighed for at hente dem endnu. Så afsted med mig i dag. kan jeg slappe lidt af. Og i morgen skal der handles ind til Read-a-Thon som starter Lørdag. Ser frem til en weekend på langs med god mad, hygge, guf og læsning og atter læsning. HELE weekenden.

Smutter. Ha' en fantastisk dag alle sammen. :D

6 kommentarer:

 1. Det var en super dejlig dag i går, det var virkelig hvad jeg havde brug for. Håber snart jeg får muligheden for at komme over igen <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig. :) Ja det kunne være rart. Du er i hvert fald mere end velkommen. <3

   Slet
 2. Endnu en skøn dag og et dejligt minde. <3

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Det lyder til at have været en rigtig god dag! :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)