#Blogtober - Tips til Efterårs Aktiviteter - Kom i det rette Efterårs humør

Hvis du er en af dem der har lidt svært ved at finde glæden ved Efteråret, så vil jeg gerne prøve at hjælpe dig lidt med at komme i et godt humør, og måske få dig til at blive lidt gladere ved årstiden. Ja jeg ved godt at det er super optimistisk af mig, men jeg vil gerne gøre et forsøg. Jeg har derfor tænkt mig at give dig lidt idéer til hvad du kan lave i Efteråret, måske gøre det lidt hyggeligere.

● Pak dig ind i varmt tøj og overtøj og gå ud i den tågende morgenluft og inhaler den helt ned i lungerne. Det er en perfekt start på dagen.

● Sammel nogle venner, køb jer hver et græskar og sæt jer så ned og udhul det. Køb eventuelt ind til hygge og lækker mad, og nyd hinandens selskab imens I nyder jeres skønne græskarlygter med tændte strearinlys i.

● Tag eventuelt ud på en gåtur i naturen på en solskinsdag med en picnic kurv og nyd dyrelivet i naturen og de smukke farver.

● Hvis du har en brændeovn eller et ildsted så nyd nogle timer i skæret fra den. Måske kunne du lave dig en kop varm kakao, kaffe eller te og nyde varmen.

● Gå på jagt efter et Efterårs duftlys, køb det og tænd det derhjemme. Måske det kunne sætte den rigtige stemning.

● Er du til gys, så tag til gyser-arrangementer, besøg hjemsøgte slotte eller andre markeder der fejrer Efteråret og Halloween.

● Tag en tur i skoven for at samle materialer til hyggelige Efterårs dekorationer til hjemmet.

● Hvis du har et badekar, så giv dig selv en time eller to i det varme vand. Tænd nogle stearinlys, sæt noget behageligt musik på og slap så helt af. Nyd det.

● Arranger en gyseraften med en masse gode gyserfilm, snacks og cider til ganen. :)

● Har du en have hvor du kan lave et lille bål, eller kender et sted hvor der er et ildsted, så tænd op under noget træ og hyg sammen med venner og bekendte - lav eventualt smores og fortæl gyserhistorier når mørket falder på.

● Lav eventuelt en Efterårs krans til din hoveddør.

● Det kan godt være det kun er noget børn gør, men prøv det selv - hop rundt i de tørre blade. Dans lidt rundt og kast dem op i luften. Lidt barnlig må man gerne være når det er Efterår, og det får altid smilet frem på ens læber.

● Put en masse under tæpper, iført hyggetøj.

● Luft ud i hjemmet. Der er ikke noget bedre end den friske luft der kan rense ud i det indelukkede klima.


Der er så mange muligheder, så der er rigeligt at tage af. Håber det kan hjælpe lidt på Efterårs stemningen, og hvis ikke, så google "Autumn" og surf igennem de mange smukke billeder. Det kan man altid blive i godt humør af. :D

4 kommentarer:

 1. Jo ældre jeg er blevet, jo mere holder jeg af efteråret. Det er så hyggeligt at pakke sig ind, og så gå en tur på de knasende blade :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig super hyggeligt. :D Der er et eller andet hyggeligt over det.

   Slet
 2. Der er så mange skønne ting man kan lave og selv om jeg nok mest er til forår og sommer, så elsker jeg mere og mere alle 4 årstider. De har alle hver sin charme.. Håber vi får en masse skønne oplevelser sammen her i efteråret.. Jeg er stadig frisk på både en tur i skoven og måske noget halloween hygge.. åben for alle muligheder..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg også vi gør. Håber bare at jeg kan finde tid til det hele imellem de ting jeg også skal møde op til. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)