#Blogtober - Mine Efterårs Dekorationer i år + et par DIY's

Jer der har fulgt mig i nogle år efterhånden ved at jeg elsker at pynte op til Efteråret, og i år er ingen undtagelse. Jeg var i slutningen af August nede i kælderen efter mine græskar og fandt mine mange falske Efterårsblade frem fra gemmerne. Så skulle der så småt pyntes op. Også selvom det kun får lov til at stå i to måneder eller lidt derover. Frem skal det altså.

Sådan her har jeg fået pyntet op i år:

Jeg tænkte også at jeg ville dele en ny DIY med jer i år - der er selvfølgelig et par fra de forrige år, men har også en ny dette Efterår. Håber I kan bruge dem alle til noget, selvom vi allerede er over en uge inde i Oktober. Det er jo aldrig for sent at pynte lidt op. :D

Den første DIY er nogle glas med lys i, som jeg har pyntet med efterårsblade og kastanjer. I kan se hele guiden i dette indlæg. Man kan gøre det på mange forskellige måder og med mange forskellige lysestager og glas - dette er bare ét eksempel.

Næste DIY er noget jeg har kaldt "Falling Autumn Leaves". I kan se hele min guide i dette indlæg. Synes det er en fin måde at pynte op på, så det kan jeg varmt anbefale jer at prøve.

Så er vi nået til min første Efterårs krans DIY, som jeg lavede for fire år siden. I kan se min guide i dette indlæg. Har ikke skrevet så meget tekst, men billederne viser hvad jeg har gjort og brugt. Pap, falske blade og sytråd og nål. Simpelt og virkelig fint pynt til døren.

Sidste år lavede jeg så en naturlig Efterårs krans og lavede en DIY over den, og det kan I se i dette indlæg. Denne krans er som sagt lavet med naturlige materialer, og det er også den krans jeg har oppe og hænge på døren i år. Dog er den en del mere tør og .... skrøbelig, men den er stadig super fin. :D

Sidste DIY jeg lavede sidste år var nogle smukke Efterårs grene med falske blade, og den kan I også se i dette indlæg. Denne DIY kræver en del mere tid og tålmodighed, men resultatet bliver super flot. Jeg elsker dem og bruger dem også i år.


Og nu til den DIY jeg har lavet i år. Det er en ny version af mine glas med lys. I år har jeg valgt at bruge gamle syltetøjsglas og andre større glas til mine lys. Jeg bruger stadig de falske blade og så en limstift og noget snor. That's it! Super simpelt og nemt at lave. Og resultatet er fantastisk. Her ser I billederne af processen:

Som I kan se skal man kun bruge glas i forskellige størrelser, stearinlys, lim, falske blade og lidt garn. Jeg har også brugt lidt sand/sten til bunden af glassene, men det er valgfrit.

Så er det bare med at få klistret blade på glassene. Det kan være en smule svært at få dem til at blive siddende, men der har jeg bundet lidt garn omkring et par steder på glassene for at holde dem på plads indtil limen er tør.
En super nem måde at pynte op til Efteråret og så ser det jo bare super godt ud når lysene står tændt i glassene. :) Jeg er stor fan af denne type lysglas.7 kommentarer:

 1. De små ræve du fik at mig, kunne passe godt ind i det efterårs tema. haha.. Elsker at du pynter sådan op, det er mega hyggeligt.
  De nye små lysestager du købte på egeskov er så fine, elsker dem.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De små ræve bruger jeg i mit vinterlandskab til Jul. Mangler dog stadig den dumme bil! :D

   Slet
  2. Ha Ha... måske du kan finde en på ebay..

   Knus <3

   Slet
  3. Har faktisk bestilt en derinde fra. :D

   Slet
 2. Hvor har du de falske efterårs blade fra? Syntes det er nogle vildt flotte dekorationer du har lavet, derfor vil jeg nemlig prøve at lave nogle selv. Jeg har ikke kunnet finde så mange falske efterårs blade rundt omkring, så jeg ville gerne vide hvor du har dine fra :) Hilsen Matilde

  SvarSlet
 3. Hvor har du dine falske efterårs blade fra? Syntes det er nogle vildt flotte og inspirerende dekorationer du har lavet. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at lave nogle selv, med sådan nogle blade :)
  - Matilde

  SvarSlet
  Svar
  1. Har faktisk nævnt dem i mit indlæg i dag. :) Jeg har købt dem på eBay. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)