Der lades lidt op og en begyndende influenza bekæmpes

Har det som om jeg har været igennem en damptromle i dag. Var ikke særligt aktiv i går, men jeg føler alligevel, at jeg har gået en halv marathon. Den halsbetændelse der har banket på i et par uger har også fået mere fat i dag, og jeg er faktisk ved at være bange for, at jeg inden alt for mange dage bukker under for en influenza. Jeg har virkelig ikke tid til at ligge syg. Så den står på en masse te og varmt tøj i dag. Måske et par serie-afsnit og så ellers lidt læsning og slumren på sofaen. Øv bøv. Havde ellers håbet at jeg kunne få ordnet lidt forskelligt, men.. nej. Men hellere pleje kroppen end at ende med at gøre det hele værre ved at presse sig selv.

Havde dog en god og hyggelig dag i går. Jeanette og jeg besluttede os spontant for at finde på noget sammen, og jeg skulle bruge lidt hjælp til et "billed projekt", som jeg skal bruge her på bloggen senere på måneden. Så hun kiggede forbi med en bolledej, som vi så fik lavet nogle boller af, fik drukket lidt varm kakao og så fik vi ordnet det jeg nu skulle udenfor. Mange tak for hjælpen søde.

Og igen havde vi en dag hvor tiden bare fløj afsted. Timerne forsvandt bare for næsen af os. Men sådan er det når man hygger sig. Nu må vi se om tiden går lige så stærkt på næste Onsdag, når jeg drager mod Odense for at ses med hende og Mette. Jeg ser meget frem til at gense hende. Det er efterhånden alt for længe siden. Jeg skal dog lige ind forbi sygehuset først, og jeg ser virkelig ikke frem til det møde. Jeg er super nervøs, men går det galt, så går det galt. Så må jeg snakke med sagsbehandleren for at se, om de så kan hjælpe mig videre med det jeg skal. Må bare håbe på det bedste og prøve at ligge nerverne lidt på køl. Selvom det kan være svært.

Nå.. Jeg vil prøve at se om jeg kan lokke Cosmo ud af min kurv og se om han vil putte lidt her på sofaen. Han forlader den nok ikke lige med det samme, nu hvor vi tog den fra ham i går. :P Ja han har fået ejerfornemmelse for den. Skøre kat.

2 kommentarer:

 1. Det var sådan en hyggelig dag i går og det var så lidt. Jeg er altid frisk på at hjælpe lidt. Det koster også kræfter her, er såå smadret i dag, men det er det hele værd.

  Glæder mig super meget til vi skal ses igen..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder godt. :D Ja det tager lidt på kræfterne. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)