#Blogtober - Mest brugte Skønhedsprodukter i Efteråret

I dag har jeg tænkt mig at vise jer de produkter jeg bruger mest dette Efterår. Der er et par gengangere fra sidste år og så er der en del nye produkter jeg først har fået fingrene i i år. Der er selvfølgelig en del flere produkter end dem jeg har tænkt mig at nævne i dette indlæg, men for at det ikke skulle ende ud med at blive en større roman, så har jeg holdt mig til de allermest brugte produkter - altså dem jeg rækker mest ud efter for tiden.

Først vil jeg nævne mine to store Morphe paletter med mine foretrukne Efterårsfarver. Der er den palette der hedder 35W og så er der den der hedder 35OM. Begge paletter er efter min mening de absolutte must-have paletter til Efteråret. Jeg vil dog også ende med at bruge dem i de andre årstider, men Efteråret er den perfekte sæson til disse.

35W paletten er en warm palette med lidt bærfarver (violette) og et par enkelte gyldne farver. Super smuk palette. 35OM paletten er en meget varm palette med gyldne og rødlige farver. Har ville have denne siden jeg fik kendskab til brandet Morphe Brushes, men den har været svært at finde da den kun har matte farver. Dog var jeg heldig at finde den kort tid efter det var muligt at købe den herhjemme. :) Så jeg er super glad.

Duften jeg rækker mest ud efter for tiden er denne Secrets d'Essences - Vanille Noire fra Yves Rocher.
Denne duft er opbygget omkring tre vaniljesorter, og ved kontakt med huden opdager man mange forskellige nuancer af dufte. Der er bourbonvaniljen med sensuelle og læderagtige noter, den blødt blomsterduftende tahitivanilje og ugandavaniljen, som har en krydret karakter. Det er en varm parfume, som jeg synes er rigtig lækker til den lidt køligere Oktoberluft. Den vil også være perfekt i Julen.

Jeg bruger selvfølgelig også lidt produkter til håret her i Oktober, og udover en masse forskellige hårolier så bruger jeg også denne Botanical Therapy Exceptional Serum fra Yves Rocher. Nogen vil nok mene at det er for meget både at bruge en serum og en olie, men serummet går ind og styrker og beskytter håret. Det skulle øge hårfibrenes modstandskraft så det ikke knækker så nemt. Det giver ikke så meget glans som jeg ville ønske, men håret bliver lækkert ved brug af den. Så kan glansen skabes ved at bruge lidt god hårolie i spidserne.

En ting jeg bruger hver dag og har gjort længe er min Carmex Claccis Lip Balm. Den har en dejligt kølende effekt på læberne, og ja jeg ved godt at det virker lidt mærkeligt nu hvor det også er blevet køligere i vejret, men jeg synes faktisk det er super rart. Og så bliver læberne altså bare så dejligt bløde af den.

Skal der en smule farve på læberne, så rækker jeg pt. mest ud efter Lipglossen "Josephine" fra IDUN Minerals og min Sonia Kashuk Liquid Lipstick i farven Vintage Wine.
Lipglossen fra IDUN har en smuk mørk nude farve, og den er efter min mening perfekt til årstiden. Læbestiften fra Sonia Kashuk er normalt ikke en farve jeg ville gå efter, men jeg er ret tiltrukket af denne varme rødbrune farve i år. Den er ikke god til gullige tænder, men... åhhh det er så smuk en farve! Gule tænder eller ej, så bruger jeg den en del for tiden.

Fordi jeg godt kan lide at min øjenskygge får mest ud af farven, så bruger jeg gerne en primer. Jeg har prøvet et utal af primere, men denne er klart den jeg foretrækker pt. Den er god til alm. øjenskygge men også god til løst glitter og pigmenter. Det er en Glitter Primer fra ELF som jeg har haft i mange år, men som jeg tidligere i år købte lidt flere hjem af, da jeg har genfundet min kærlighed til den.

Jeg har alt for mange håndcreme, men det betyder også at jeg har mulighed for at skifte lidt ud en gang imellem alt efter årstid, humør osv.. For tiden bruger jeg mest denne Comwell Spa Senses Hand Cream som dufter skønt af acaibær og abrikoskerne-olie. En super lækker håndcreme som gør huden blød og fugter godt - en ting der er vigtig nu hvor vejret bliver koldere og mere hård mod huden.

Sidst men ikke mindst, så har jeg taget min Double-Lash fra Mavala i brug igen. Ikke at jeg ser den store effekt med den, men lidt forskel er der nu alligevel. Mine vipper virker en smule stærkere og det er altså nødvendigt for mig. Jeg taber utroligt mange vipper og på dage hvor jeg ikke bruger makeup har jeg en tendens til at gnubbe mig i øjnene og det ødelægger også vipperne. Så hvis jeg kan gøre lidt for at styrke dem, så er det kun godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)