Forberedelser og tanker ang. Read-a-Thon er begyndt

På næste Lørdag starter Read-a-Thon og varer i hele 24 timer - for os her i Danmark betyder det, at halvdelen af Lørdagen og halvdelen af Søndagen går til dette arrangement. Jeg har selv deltaget et par gange, men i April mener jeg, at jeg blev forhindret. Så her i Oktober SKAL jeg være med! Min kalender er i hvert fald blevet holdt tom de dage, og der skal ikke planlægges noget.

Så forberedelserne er så småt gået igang. Jeg har ikke fået skrevet min indkøbsliste endnu, men det er mere fordi jeg er i tvivl om, hvad jeg skal have købt ind til de dage. Har dog en idé om hvad jeg gerne vil spise og drikke, men har ikke helt besluttet mig endnu. Noget jeg dog er 100% sikker på er bogen/bøgerne jeg skal læse, og dem ser I på billederne. Noget andet jeg dog er gået igang med at forberede er de omgivelser jeg skal befinde mig i i de 24 timer.

Jeg regner med at jeg skal tilbringe de fleste af de 24 timer i min overraskende behagelige sofa, som jeg købte hos genbrugeren for et par år siden. Jeg har svært ved at holde mig stille i én stilling når jeg læser, så jeg skal have plads og mulighed for at rykke rundt og sidde i forskellige positioner, og det kan jeg i denne.

Den er stor nok til at jeg kan ligge behageligt i den. Fjerner jeg ryghynderne så er det faktisk en ganske udemærket seng, og det kan også godt være at jeg vælger at sove i den om natten, når jeg ikke kan holde øjnene åbne længere. Og så sidder jeg bare generelt skide godt i den. Den er hverken for blød eller for hård. Og jeg kan sidde i flere positioner uden at det føles ubehageligt. Og så ELSKER jeg at armlænene er så bredde som de er. Det er jo et par ekstra "borde" og jeg har faktisk ofte bogen liggende der imens jeg læner mig op af armlænet. Der sidder man overraskende godt. Så jeg har mulighed for at rykke rundt når jeg bliver rastløs, og det gør min skønne genbrugs-sofa til den ultimative Read-a-Thon-sofa. :D

Så dette bliver altså min base i hele 24 timer næste weekend. Skal I deltage i Read-a-Thon denne gang? Og er I kommet igang med forberedelserne?

5 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse søde! <3 Jeg ved endnu ikke, om jeg skal deltage (pga. arbejde), men nu må vi se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Håber på en super skøn weekend næste weekend. Og jeg håber da at du til trods for arbejde får tid til at deltage også. :D

   Slet
 2. Jeg er lidt irriteret over at jeg ikke kan nå at være med hele dagen, men jeg regner med at hoppe med på vognen, når vi er færdige til fødselsdagen.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Man behøver heller ikke at deltage hele dagen :)

   Slet
  2. Jeg nåede da heldigvis at være ret meget med.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)