Jeg er SÅ klar til at holde weekend

Og dog.. Selvom jeg føler mig klar til at holde weekend, så har jeg langt fra nået det jeg gerne ville i dag. Efter jeg kom hjem fra psykiateren i morges, så var jeg på ingen måde i stødet til at hente vasketøj, gøre rent og rydde op. Jeg har ikke engang fået handlet det jeg skulle. Havde ikke regnet med at behandlingen i morges ville dræne mig så meget for energi og lyst til noget som helst. Men jeg har intet udrettet siden jeg kom hjem. Andet end at jeg har fået set en masse afsnit af serien Haven som jeg er ved at gense alle sæsoner af. Dét var altså ikke lige planen! Jeg ville gerne have nået alt det praktiske i dag, for netop at kunne slappe af både Lørdag og Søndag, men.. nope.. Sådan skulle det så ikke være. Men må jo bare rykke alle mine to-do-ting til i morgen og så holde ekstra meget fri på Søndag.

Kunne selvfølgelig gøre rent i aften men.. argh.. Må lige se hvad jeg har energi til efter jeg har spist. Og så vil jeg gerne have læst lidt. Bogen har ligget stille i flere dage, og det er en skam. Var kommet ind i en rigtig fin rytme, så ville være ked af hvis jeg gik hen og fik den ødelagt lige inden Read-a-Thon. Så må hellere se om ikke jeg kan få det op og køre igen. :) Og så skal jeg virkelig have slået nogle baktusser ihjel de næste par dage. Den halsbetændelse skal bare væk inden den tager alt for godt fat. Bliver jeg først ramt for alvor så er jeg sengeliggende i flere uger af gangen. Og det har jeg både ikke tid og lyst til. Så der skal en masse te indenbords.

Smutter. Maden skal ud af ovnen. Håber I andre har fået en bedre start på weekenden. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)