(U)Hyggelig Halloween Weekend

Jeg er super ked af at Halloween ikke falder på en weekend-dag, men det skal ikke forhindre mig i at fejre det en smule. Så i aften vil jeg finde en masse gode gyser film frem og så skal der bare hygges! Jeg har brug for at få løftet humøret efter en ret hård mental morgen, som startede nede hos psykiateren. Jeg skal også lige have handlet lidt ind til lækker aftensmad og måske lidt Fredags-slik, og så skal der ellers bare slappes af.

De film jeg har i tankerne er film som ”Nattens Dæmoner 1 & 2”, ”Insidious 1, 2 & 3”, ”Dreamcatcher”, ”The Amilyville Terror”, ”Unfriended”, ”Quija”, ”The Woman in Black” og måske endda ”Gremlins 1 & 2”. De to film er næsten en must når vi når Efteråret og Vinteren. :D Det er i hvert fald en fast tradition for mig at jeg ser dem på denne tid af året.

Jeg ville dog ønske at jeg kendte til nogle nye virkelig skræmmende film, men det gør jeg desværre ikke. Jeg har svært ved sådan rigtig at blive skræmt af en film, og dem der har kunnet det, kan jeg tælle på én hånd. Så jeg er stadig på jagt efter de perfekte gyserfilm, men dem der er udkommet kan godt gå. Men savner nu dem der virkelig kan få min puls op. Ja der findes mange klamme film, men de er bare klamme. Ikke skræmmende eller uhyggelige. Men nok om det. Jeg vil finde mine film frem, så de er klar til når jeg smider mig i sofaen og bare skal (u)hygge resten af dagen. :D

2 kommentarer:

  1. Har du set Børnehjemmet? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Pas.. :P Navnet siger mig ikke noget, så det kan godt ske jeg ikke har set den. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)