#Blogtober - Bloggervisit #3

I dag har jeg givet en lille håndfuld skønne mennesker lov til at stjæle rampelyset lidt her på bloggen i anledningen af min Blogtober-måned. De har fået lov til at besvare lidt spørgsmål jeg har stillet dem, som omhandler Efteråret og deres forhold til årstiden. Spørgsmål som I kan finde og læse besvarelserne på i dette indlæg. Jeg elsker at have gæster på bloggen, så jeg håber at I vil tage rigtig godt imod dem. Her kommer de. :D
Katja Berger

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Uden tvivl Herlufsholm Fantasymesse d. 21. og 22. oktober! Jeg debuterede d. 22. september med min debutroman De 7 synder, og Herlufsholm bliver min første messe efter udgivelsen. Jeg holder også foredrag i Hillerød i oktober, hvilket jeg også glæder mig vanvittigt til at prøve kræfter med.
Rent privat starter jeg måneden ud med en lille efterårsferie på Bornholm, som jeg fik i 30års fødselsdagsgave tidligere på året. Jeg glæder mig til at koble af, opleve Solskinsøen, få rigtig kvalitetstid med min mor, samt få suget masser af ny inspiration til mig.

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Jeg elsker at læse og se film, og efteråret (og vinteren) er virkelig gode årstider at gøre den slags, når man er mig. Det er bare så meget mere hyggeligt. I dette efterår glæder jeg mig dog også til forhåbentlig at blive fuldtidsansat på mit nuværende deltidsjob, som jeg virkelig elsker. Og så håber jeg på en masse lange aftener foran skærmen, hvor jeg kan få skrevet på min næste roman.

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
Jeg ser virkelig meget frem til hyggelig weekenddage, med lange morgener under dynen, knitrende sider der bliver vendt i en bog og en slumrende kat. Hygge med de nærmeste, og lange gåture hvor den begyndende kulde bider let i kinderne. Jeg glæder mig til varme retter der har langtidssimret på komfuret, måske en grydesteg kylling. Og til æblekage med flødeskum.
Der er mange skønne ting ved efteråret, så det er svært at sætte den helt perfekte blanding sammen. Men min perfekte efterårsdag ville helt klart indeholde så mange af overstående som muligt.

● Kaffe, te eller kakao?
Kakao. Men jeg er lidt sær, for jeg er generelt ikke særlig meget til varme drikke. Kaffe drikker jeg slet ikke. Te drikker jeg kun hvis jeg er virkelig syg og nærmest bliver tvunget. Og selvom jeg ELSKER kold kakao, så er det sjældent at jeg virkelig tænker ”nu, kunne jeg godt drikke en varm kakao”. Kun hvis det er virkelig afsindigt koldt, eller det ligger i luften at man skal drikke noget varmt – For eksempel til sociale sammenhæng.

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
Fyrfadslys. Lune striktrøjer. Nyvasket sengetøj på lun dyne. Slumrende kat i skødet. Hyggebøger med den der feel-good stemning, som mange synes hører sommeren til, men som jeg elsker at læse i efteråret.
Facebook (privat) - Facebook (forfatter) - Hjemmeside - Instagram - Twitter - Goodreads


Maria Roy Andersen

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Jeg ser nok som så mange andre frem til uge 42 som er vinterferien. Jeg skal sandsynligvis arbejde nogle af dagene, men det gode ved ferier er at vi har mulighed for at besøge noget af ens familie som bor lidt længere væk :) så det er jeg sikker på at jeg skal i år :)

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Hvis vejret er nogenlunde kan jeg godt lide at gå en tur med min kæreste og vores to hunde i et skovområde. Hvor man begynder at kunne se på bladene at efteråret titter frem. Ellers kan en god bog på en kold dag også være rigtig god.

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
En god balance mellem kold og varm. Så man kan nøjes med at have en trøje på udenfor. Jeg syntes at de dage er perfekte til at komme ud og opleve noget. F.eks. I zoologisk have, eller ud og shoppe i byerne. 👠😃

● Kaffe, te eller kakao?
Kan ikke lide hverken kaffe eller te. Og jeg lærer det nok aldrig 😆 så det må være en kop varmkakao. Hvis jeg skal gøre den ekstra lækker kan jeg finde på at putte vaniljeis og flødeskum i. 🙈

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
Jeg har ingen penge til de ting jeg gerne vil have. 😂 Men det er på denne årstid hvor jeg begynder at købe halstørklæder. Jeg går på udkig efter regntøj og gummistøvler, men finder aldrig noget som jeg vil have.
I år skal jeg have købt nogle nye tæpper, som vi kan varme os med på de kolde dage.
En ting jeg SKAL og VIL, er at gå på cafe for at hygge med en ven, familiemedlem eller min kæreste. Hvor man kan nyde hinandens selvskab 😊🍗🍤


Cecilie Birkshøj

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Jeg ser frem til en fortryllende måned badet i gyldne blade, men mere end noget andet, så ser jeg frem til at have en gyldig undskyldning for ikke at bevæge mig udenfor en dør. Samtidig så er det en god mulighed for at få læst en masse bøger og se alle de serier, som jeg er kommet bagud med i løbet af sommeren.

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Dette har jeg næsten allerede løftet sløret for, men jeg elsker virkelig at hygge mig indenfor med stearinlys og en god bog. Gerne også under et tæppe med en computer i skødet og en kat liggende hen over mine fødder. Som forfatter er efteråret en vigtig arbejdsmåned for mig, da det er en oplagt mulighed for at sidde ned og virkelig gå i dybden med skriveriet.

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
Med efteråret følger den årlige Harry Potter Festival i Odense, som jeg trofast har deltaget i de sidste tre år i efterårsferien. Dette er en fantastisk mulighed for at få samlet mange af mine virkelig gode venner og bare få hygget igennem en hel weekend. Det er helt klart noget af det, som gør efteråret fantastisk.

● Kaffe, te eller kakao?
Kaffe uden tvivl! Intet slår en god kop kaffe.

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
Store uldsweaters.
Utallige besøg på Baresso.
Timelange ophold i boghandlen eller biblioteket
Knæstrømper
Gåture i skoven
Blog - Facebook - Instagram


Josefine Vesterherup
"Jeg hedder Josefine Vesterherup og jeg er 21 år gammel. Til dagligt bor jeg i Holstebro, hvor jeg læser til pædagog. Udover at studere, er jeg kæmpe krea-nørd og madnørd, og så driver jeg bloggen josefinevesterherup.dk. Jeg elsker at skrive, så bloggen bliver hjemmet for alle de tekster, som kravler gennem mine fingre og ned på tastaturet. Jeg stræber efter at gøre alle de ting, der gør mig glad, og ikke spilde tiden på ting, der ikke er vigtige for mig :-)"

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Skiftende farver på træerne og striksæson! Jeg synes, at efteråret er helt vildt smukt. Der sker altså bare et eller andet helt magisk, når det hele bliver rødt og gyldent, lige inden alle træer står helt nøgne. Derudover, så er jeg, sådan rent tøjmæssigt, langt mere til strik end sommerkjoler. Jeg glæder mig for vildt til at vejret viser strik og støvler! Derudover genoptager jeg mit studie i midten af oktober, og det har jeg pænt meget optur over!

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Når det skal være aktivt, så nyder jeg at cykle. Efteråret er simpelthen så smukt, så jeg nyder lange cykelture på de små stier tæt på hvor jeg bor. Gåture hos de gamle med lille vovse står også højt på listen. De bor lige ved siden af en kæmpe stor plantage, så det indbyder til lange, smukke gåture! Hvis jeg skal slappe af, så elsker jeg at være i mine bedsteforældres sommerhus. Der er altid en særlig stemning deromme om efteråret, og efter en lang og blæsende gåtur ved vandet, så er dyner og brændeovn den rene luksus :-) Det der med at være et sted, hvor man fuldstændig glemmer tiden og bare kan fordybe sig i en bog eller noget kreativt, er så godt for sjælen!

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
Det afhænger igen af, om det skal være aktivt eller ej ;-) Men den ultimative dag må være en lang formiddags-tur på enten cykel eller gåben, og så date med dyne og Netflix – gerne foran en brændeovn! Den må gerne slutte med et godt glas vin og noget smagfuldt, og lidt tungt efterårs-aftensmad :-).

● Kaffe, te eller kakao?
Kakao – uden tvivl! Min bedstemor laver den vildeste varme kakao og den er så lækker! Der er så mange gode barndomsminder i sådan en kop, toppet med rigeligt flødeskum – det er fantastisk! :-)

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
Uha, den er svær. Den første ting må være et par gode, varme støvler! På lange og kolde gå- og cykelture, er det altså rarest, at støvlerne både er behagelige men også varme! Den anden ting må være store tørklæder. Jeg ELSKER tørklæder og har efterhånden en ret stor samling! Tredje must have må være striksokker. Min bedstemor og mor laver de skønneste strikkede sokker, og de kommer altid på, så snart vejret ser bare en lille smule tvivlsomt ud! Fjerde ting må være gode bøger! Jeg har altid elsket at læse, og især efteråret og vinteren inviterer til timer under dynen på sofaen med en varm kop et eller andet og en god bog! Harry Potter-serien kan stærkt anbefales ;-) Sidste ting må være striktrøjer! Jeg er, som sagt, altså mere til lange bukser og strik, end jeg er til små sommerkjoler. Min samling af strik og sweats vokser stadig og jeg elsker det!
Blog - Instagram - Twitter


Louise Bennetzen

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Jeg tror, jeg vil sige Halloween. Selvom det er den sidste dag i oktober, så er det bare hyggeligt at skære græskarrene ud sammen med familien og vennerne. Det er derudover også det eneste tidspunkt jeg ser gysere frivilligt med mine venner. Plus, så er det en "højtid", der har sit helt eget slik, så jeg behøver ikke vente til jul for en undskyldning til at spise chokolade, haha.

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Jeg elsker at se film i sengen, mens jeg kan høre regnen på mit tagvindue.

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
Det her kommer til at lyde så kliche, men jeg er en sucker for sådan nogle romantiske forestillinger, også om efteråret. Derfor må jeg sige, at den perfekte efterårsdag for mig ville være at gå en lang tur i dejligt efterårsvejr og så komme hjem og lave varm kakao og se en god film under en masse tæpper. Det skulle selvfølgelig være sammen med mine bedste veninder. Jeg elsker venindehygge.

● Kaffe, te eller kakao?
Helt sikkert kakao. Med mindre jeg har ondt i halsen, så er te nemlig min redning. Men jeg kan ikke lide kaffe, haha.

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
Det første er helt klart støvler. Jeg elsker generelt bare støvler, og jeg synes, det er i efteråret, at man kan finde de sødeste par. Små ankelstøvler er lige mig. Ellers må jeg nok sige hyggestrømper, varme sweatre, gode film og mine veninder. Sidstnævnte er jo altid er et must.
Blog - Instagram


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)