Dagens Hurtige

● Jeg startede dagen ud med at diskutere med min bankrådgiver. De har ændret i deres system, så det nu er endnu mere besværligt for mig at gøre noget som helst ved mit lån. Så har måtte ødelægge den gode rytme på budgetten og så må jeg tage ned og snakke med store ord senere på ugen/måneden.

● Men jeg fik da købt ny mobil - dog ikke til det tilbud jeg havde regnet med. Da jeg skulle til at bestille var der ikke flere mobiler på lager inkl. armbånd, så jeg måtte bestille et andet sted fra. Og hvad sker der? Nogle timer efter er den selvfølgelig på lager igen. For fanden! Men nu fik jeg da mobilen i den ønsket farve (kunne jeg ikke få i selve tilbuddet). Det blev hverken billigere eller dyrere, men jeg får så bare ikke det sportsarmbånd gratis oveni. Men hva' fan'! Jeg overlever sku nok. :D

● Jeg er en smule kvæstet efter dagen i går som stod på møde med sagsbehandler og besværlig tur hjem med tunge pakker. Men jeg har da fået ordnet lidt forberedelser til Julekalenderen. Nu kan jeg så småt begynde at gå igang.

● Vi har haft solskin og blå himmel hele dagen hvor andre har haft sne. Vildt så stor forskel der kan være over sådan et lille land som Danmark. Klager ikke over solskin, men er dog en smuuule misundelig på dem der har fået sne.

● Jeg interesserer mig på ingen måde for politik, men det valg der skal ske i dag i USA gør mig voldsomt nervøs. Bare tanken om at Trump skulle komme til magten derover er en virkelig skræmmende tanke. Han er en farlig mand og det ville være katastrofalt for hele verden hvis han skal have magten til at fucke op i alt. Han er en skydegal og magtsyg person der ser ned på kvinder og jeg frygter for Amerikanernes fremtid hvis det går i den retning. Ved ikke om jeg tør gå på de sociale medier i morgen eller i det hele taget tænde for TVet. Puuuuha..

2 kommentarer:

 1. Julekalenderforberedelser er det hyyyggeligste!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig. :D Håber bare jeg finder inspiration til alle dage.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)