Nu med ny Mobil - Huawei P9 Lite

Jeg har nævnt det et par gange herinde på bloggen - min HTC One kørte på de allersidste kræfter, så det var på tide at finde en ny mobil. Jeg havde jo egentlig svoret at jeg aldrig ville have andet end HTC. Har haft et par stykker og jeg har knuselsket dem alle. Men jeg kan ikke længere købe en HTC One - eller det kunne jeg nok, men den ville ikke komme med ret mange nye opdateringer, så hvis jeg skulle have en ny, så skulle jeg opgradere og det ville blive ret så dyrt. Derfor måtte jeg kigge efter andre alternativer - dvs andre brands.

Jeg har så hørt ret godt om brandet Huawei og har selv en tablet fra dem, som jeg er ret glad for, så jeg kiggede lidt på deres mobiltelefoner også. De har nogle virkelig lækre nogen, men der er også en del af dem som er ret dyre. Men der var én der fangede min opmærksomhed ret hurtigt. Den er billig, får en del ros og så har den et ret imponerende kamera både bagpå og foran. Der er tale om Huawei P9 Lite!

Jeg gik længe og tænkte over det og var også fordi flere forhandlere for at kigge på den og spørge lidt ind til den. Og jo længere tid der gik jo mere overbevist blev jeg. Ville egentlig have ventet til Black Friday eller til Januar udsalget, men min HTC One ville nok ikke kunne holde ret meget længere. Så da Bilka havde et tilbud på den, så besluttede jeg ret hurtigt at kontakte banken.

Det gik dog ikke helt som planen. Banken har ændret i deres systemer, så pengene skulle jeg tage et andet sted fra, som ikke er særligt godt, men blev gjort. Og da jeg så skulle købe mobilen var den udsolgt på Bilka's hjemmeside. De havde nemlig et tilbud hvor man udover mobilen kunne få et sportsarmbånd gratis oveni. Så fordi den var udsolgt købte jeg den igennem Power i stedet for og måtte så undvære armbåndet. Og hvad sker der så? Nogle timer senere er den på lager igen i Bilka. Argh men for fanden da. *Hahahahah* Men jeg besluttede mig for at stå ved ordren hos Power, hvor jeg også kunne få den ønsket farve, og så bestilte jeg et hukommelseskort hos Bilka.

Mobilen kunne jeg hente på posthuset i dag, men hukommelseskortet er strandet i Taulov. Det er åbenbart meget svært for dem at sende en lille bobbelkuvert videre til Faaborg. Så det må jeg vente lidt på. Kommer det dog ikke i morgen, så får de en klage de sent vil glemme. Har betalt for at det skal komme hurtigt, og så bliver jeg sku sur når de alligevel fucker op i det. Men jeg ser frem til at modtage det. For det betyder at jeg kan bruge mobilen til vlogging også. Jaaaah! :D

En anden optur opdagelse jeg gjorde mig her til aften er, at jeg kan bruge min selfiestang med kamera knap på med denne Huawei. Den virkede ikke med min HTC One så den har bare ligget i bunden af en rodekasse lige siden jeg fik den hjem for et par år siden. Men nu kan jeg bruge den og jeg glæder mig til at komme igang med at lege lidt. Og så er jeg tilbage på SnapChat igen. Ja.. Jeg overgav mig. :D Men jeg er nok ikke sååå aktiv derinde som nogen nok ville håbe, men jeg skal nok give det en chance igen. Brugernavn er det samme som på Twitter og Instagram.

Her ser I Huawei P9 Lite og HTC One i forhold til hinanden. Størrelsen er ikke så forskellig, så det er skønt. Det betyder at Huawei'en kan være i min lille mobil-"taske", som jeg har med mig overalt når jeg tager hjemmefra. :D Perfekt! Nu mangler jeg bare at modtage et par covers jeg har på vej, og så kan jeg begynde at nyde min lille ny baby. Min egen Julegave til mig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)