Månedens Favoritter - November 2016

Jeg skriver dette hver måned, men hold da nu op hvor er November gået stærkt! Hvordan skete det lige? Jeg har haft utroligt travlt med behandlinger, sygehusbesøg, ture til lægen osv, så det er nok lidt derfor at jeg ikke føler jeg har "oplevet" noget spændende denne måned eller i det hele taget har følt det var November. Håber December bliver en smule mere rolig - selvom jeg stadig skal på sygehuset, til møde i banken, forbi lægen og psykiateren. Laver snart ikke andet. *HRMF*

Men nu er det ikke lige det dette indlæg skal handle om. Jeg skal derimod vise hvilke ting der har været mine favoritter denne måned. Der er ikke så mange, men de ting der er er derimod nogen jeg er super glad for. Ting jeg har brugt ekstra meget. :)

I November har jeg været storforbruger af læbepromade, og det er især denne Dr. Rescue fra Baby Lips. Jeg har købt denne en del gange, da det er en af mine absolutte favoritter. Og i November brugte jeg den en del.

Jeg har også været ret glad for min Volume Elixir Mascara fra Yves Rocher. Børsten er perfekt! Dog tørre selve mascaraen ret hurtigt, så man kan ikke rode med den ret længe. Men på en god dag så bliver vipperne simpelthen så flotte med denne.

I BeautyBoxen denne måned gemte der sig en lille hårolie fra Mythic Oil og jeg har virkelig nydt den denne måned. Håret bliver simpelthen så lækkert ved brug af denne. Ville ønske det var en fullsize for jeg bliver ked af det når jeg løber tør. :P Så lækker er den.

Jeg har ikke så meget tilbage i den, men jeg har brugt min Acqua di Gioia fra Giorgio Armani en del denne måned også. Den har en skøn duft og den er nem at blive en smule afhængig af. Desværre er den ret dyr, så når jeg får brugt denne op så får jeg ikke råd til en ny. Desværre. Men god det er den satme.

Jeg har ikke haft denne læbestift ret længe, men hold da op hvor er den bare fin! Den er meget neutral i farven, men har stadig en flot shimmer og giver en lækker glans til ens læber. Det er en Color Riche Gold Obsession læbestift i farven "Nude Gold" fra L'Oreal Paris. Designet på tuben er så lækkert. Jeg er normalt ikke til guld, men guld sammen med en mat sort er altså virkelig lækkert. Stor stor fan.

TV-Serien "Teen Wolf" er også startet op igen og det er fantastisk! Glæder mig så meget til at se hvad denne sæson har at byde på. :D Så mange gode serier er igang lige pt. Ville ønske jeg havde tid til at se dem alle, men har desværre så meget hver dag jeg skal nå. Men så må jeg indhente det i weekenderne.

Det kommer nok heller ikke som nogen overraskelse at jeg er totalt tosset med min notesbog af mærket Leuchtturm1917 fra Viking 1914 som jeg bruger som min Bullet Journal. Elsker at jeg har et kreativt projekt jeg kan beskæftige mig selv med en gang imellem når jeg har brug for at tænke på noget andet end sygdom. Har bestilt en anden notesbog som jeg vil have liggende som reserve. Det er ikke en Leuchtturm1917, så det bliver spændende at se hvordan den er. Måske den viser sig at være bedre? Det må tiden vise. Men jeg vil i hvert fald bruge min Leuchtturm1917 indtil der ikke er flere sider i den. Hvilket nok bliver rigtig længe.

Sidst men ikke mindst så er jeg totalt forelsket i min nye mobil - Huawei P9 Lite - og det nye cover med smukt rævedesign fra brandet HeadCase jeg har købt på eBay. Mobilen har vist sig at være så meget bedre end forventet. Der er så mange spændende features i den og den kan så mange flere ting end min HTC One kunne. Opdager noget nyt næsten dagligt. Og coveret? Aih men det er jo perfekt til mig. Har flere på vej, men da de er fra Asien så er de først fremme en gang i December eller Januar. Men dette bliver helt klart mit faste cover jeg kan bruge året rundt.

Det var mine favoritter denne måned. Hvad har du især været glad for i November?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)