#BlogXMas - Hvad jeg gerne vil nå i December

● Jeg vil gerne få spist en masse risengrød her i December. Det er ikke Jul uden risengrød. Og måske endda nyde noget risalamande til dessert nogle gange også. Det er jo næsten et must.

● Det ville da være lækkert at finde tid til at se en masse Jule film denne December. Både for at finde Jule stemningen frem, men også for at prøve at slappe lidt af. Skabe noget hygge herhjemme.

● Jeg vil tilbringe mest tid muligt iført mine Jule pyjamasbukser og mine Jule striktrøjer. I Julen - eller generelt det meste af de kolde måneder - tilbringer jeg generelt meget tid i pyjamasbukser og hyggelige trøjer, såå.. Dette punkt skal jeg nok få gjort en masse denne Jul. :D

● Der skal drikkes en masse Jule te og varm kakao med pebermyntestang i. Mmmm... Måske endda også lidt varm kakao med lidt Baileys i. Det smager altså ret lækkert. Det skal dog ikke gøres til en daglig ting. Eller?!

● Jeg skal holde min shopping på lavt niveau her i Julen. Januar bliver en dyr måned, så der skal ikke købes alt for meget denne måned. Der er dog nogle ting jeg skal have fat i, så dem skal jeg have købt, men derudover så skal jeg holde mig lidt væk fra de mange fristelser. Og så skal der jo også være råd til lidt Julegaver.

● Jeg håber også at jeg får set min søster her i December. Jeg savner hende så meget hele tiden, og jo længere tid der går imellem at vi ses jo mere ondt gør det.

● Hvis ikke kalenderen bliver alt for booket, så håber jeg også at jeg får set noget mere til mine skønne veninder. Det er svært når man bor så langt væk fra dem alle sammen. Vi burde alle bo på en stor gård eller et lille kvarter så vi kunne ses hele tiden. *Hehe*

● Jeg håber at jeg i år får lavet en masse kreative looks jeg kan vise jer her på bloggen. Får jeg ikke alt for travlt, så skal der helt sikkert leges noget mere. Kom gerne med idéer. Det skal være Julet. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015


3 kommentarer:

 1. Glæder mig såå meget til vi skal ses, kan slet ikke vente.. <3
  Hvad skal vi lave??

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil gerne ind i lidt butikker og kigge på nogle ting jeg bliver nødt til at få fingrene i. :D Derudover har jeg ingen idé.

   Slet
  2. vi kan sagtens kigge butikker og ellers kan du lige tænke lidt over det... Vi kan også tage hjem til mig hvis vi gider eller ud i naturen, men kommer jo an på hvor meget vi gider. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)