Nyt i bogreolen - Calendar Girl serien af Audrey Carlan

Posten kiggede forbi i dag med en skøn skøn SKØN bogpakke fra LoveBooks. Jeg har længe gerne ville læse Calendar Girl serien, men har gerne ville vente til alle bøgerne var udkommet - og det er de nu. Og se lige farverne! Jeg er vild med dem! De kommer til at pynte så fint i min bogreol. Åhhh hvor jeg dog elsker fine bøger der samtidig med at være god læsning også kan give ens hjem en fin detalje. Og hvem elsker ikke lidt regnbuer i bogreolen? :)

Udover denne serie har jeg også en anden serie liggende som jeg skal læse og anmelde hos LoveBooks. Glæder mig meget til at komme igang, og det regner jeg med at gøre en gang her i December eller Januar. Det kunne i hvert fald være en perfekt start på det nye år. Tror ikke jeg bliver færdig med "Jordens Børn", som jeg egentlig er igang med, da jeg er kørt lidt fast i den serie, så et lille afbræk med andre bøger ville være fint. Så kan jeg tage den tunge serie lidt i bidder. Uanset hvad så glæder jeg mig helt enormt til at tage hul på disse!6 kommentarer:

  1. Jeg er spændt på, hvad du synes om dem! :D

    (OG YAY FOR JULEHEADEREN! WOOOHU <3)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig også til at komme igang med dem. :) Og taaaark! :D

      Slet
  2. Wow, flotte farver. Man kan da ikke andet end at blive glad i låget😀

    SvarSlet
  3. Jeg har lige læst den første og jeg blev grebet med det samme..
    Glæder mig til at læse de andre..

    Knus <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det så jeg :) Jeg overvejer om jeg skal gå igang med dem som det første i det nye år, eller om jeg skal tage den anden serie. :P Svært valg.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)