Julehyggen er blevet skudt igang

Jeg rå-fryser i dag. Jeg kan simpelthen ikke få varmen. Jeg er ellers pakket godt ind i tøj, flere par sokker, hjemmesko og har rullet mig ind i mit snugrug. Der er også sat varme på, men... argh! Nok fordi jeg stadig slås lidt med en influenza. Men damn hvor er det dog irriterende.

Det betyder også at jeg har udskudt mine planer for i dag til... Torsdag. MEN! Jeg fik da lavet min Juledekoration i dag. Den er simpelthen blevet så fin, og jeg lover at I får den at se i December. :) Men kan fortælle så meget at mine fingrespidser er pænt ømme. Havde en mindre slåskamp med noget kristtjørn. Men det var det værd. Nu må vi se om jeg skal pines igen her i weekenden. *Hehe* Min søster har nemlig bestilt en magen til af mig. Såå... Ja.

Jeg glæder mig helt tosset meget til weekenden. Det er nemlig blevet tid til den årlige Jule-hygge-weekend med familien. Den weekend hvor vi laver Juledekorationer, fråder æbleskiver og drikker en masse gløgg. Yaaaisss! Tror også det er denne weekend at Juletræet skal pyntes hjemme hos de gamle, så det skal nok blive spændende og hyggeligt. Jeg glæder mig i hvert fald. Især til at se min søster. Og så er det jo også denne weekend at vi har første advent og det betyder at der skal åbnes gaver. :) Bliver virkelig spændende. Og det betyder også at Julekalenderen her på bloggen starter op. Juledesignet er allerede på bloggen, som I nok har lagt mærke til, så nu mangler jeg egentlig bare at finde Julestemningen frem.

For at hjælpe den på vej har jeg faktisk planer om at lave lidt Julekonfekt i dag. Eller... konfekt er det jo egentlig ikke, men det er Juleguf. Nemlig havregrynskugler med rom. Mmmmm.... Har jeg haft lyst til i en uge nu, men havde ikke ingredienserne før nu. Så det tror jeg at aftenen kommer til at gå med. Ellers tror jeg bare at den står på lidt afslapning og læsning. I morgen skal jeg en tur forbi lægen samt have ordnet nogle andre praktiske ting. Så forhåbentlig bliver jeg 100% klar til weekenden i løbet af de næste par dage.

Nå.. Kunne være jeg skulle prøve med noget te eller varm kakao for at få gang i varmen i kroppen. Håber I andre har fået en god start på ugen, og at I er ved at være klar til December. Den venter jo lige rundt om hjørnet. ;)

4 kommentarer:

 1. Lyder lækkert med de havregrynskugler:) God aften til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tanken var også god, men endte at løbe tør for havregryn og romessens. :P Så de smager ikke rigtigt.

   Slet
 2. Glæder mig til at se mere... Du er altid så kreativ.. <3

  Vi skal lave juledekorationer ved min mor i weekenden og så skal jeg ha pyntet til jul..

  Håber du får en skøn weekend.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Synes selv den er blevet super fin. Glæder mig til at se dine også.
   Skøn weekend til dig også. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)