#BlogXMas - Dagens Julegæster

Igen i år har jeg valgt at have lidt Jule gæster her på bloggen. Synes det er en fantastisk måde at skabe sig selv et netværk, og selvfølgelig også give andre mulighed for at give sig til kende hos læsere der måske ikke lige følger dem i forvejen. De skønne kvinder jeg har inviteret på besøg er alle nogen jeg synes er et besøg og et følg værd. ;) Enjoy!
Lene fra Duftverket.dk

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Jeg kan bedst lide at give. Jeg synes selv det er mega svært at komme med ønsker. Jeg køber selv det jeg står og mangler, og kun det mest nødvendige. Vil helst undgå, at mit hjem skal fyldes op med ting som ikke er 100 % elsket eller bliver brugt.

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Hvis jeg må nævne mine egne produkter fra DuftVerket, så er alle fire af mine juledufte selvfølgelig øverst på den liste. Hver år hen på efteråret, går jeg igang med at producere Cosy Comfy Christmas, Holidazzle, Gingerbread Man og Holy Tree og SLAM! Så rammer julestemningen mig. Så det sker ret tidligt. Derudover laver vi også altid hvid glögg herhjemme. Når det står på komfuret og simrer med alle de lækre krydderier, ja så er jeg altså også totalt i julehimlen..

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
Jeg er sønderjyde og dernede "rafler" vi altså. Det er nok mest kendt som pakkeleg, men det kalder vi det ikke i min familie. Derudover er december meget traditionel med familie-julehygge osv.på både min og min mands side, og jeg ELSKER det!

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Lidt i forlængelse af det med at skære lidt ned på det materielle, så ønsker jeg mig nok mest oplevelser med min mand og børn. Biografture, forlængede weekender og den slags. Meeen skulle det absolut være, så kunne vi også godt bruge en sort, loungestol til vores udestue haha...

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Det tror jeg slet ikke, at vi skal ind på her...

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
Vi holder det hjemme og får besøg af mine svigerforældre. Det bliver meget stille og roligt og på børnenes præmisser. Disneys Juleshow, glade børn, et overpyntet juletræ, sprøde svær, lidt for meget sovs og et godt glas vin er dog musts!

Facebook | Instagram


Marie-Louise Rønning
Så er det blevet min tid til at gæsteblogge lidt … emnet er julen, og er der noget, jeg elsker, så er det jul! Anne-Mette har stillet mig et par spørgsmål, som jeg vil prøve at besvare.

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Give and take … jeg holder af begge dele. For mig handler det ikke bare om at købe præcis de gaver, som står på ønskelisten – det handler mere om, at jeg tager mig tiden til at reflektere over, hvad jeg ønsker at give denne person – og om at personen kan fornemme, at jeg netop har brugt tid og energi på at finde det helt rigtige. Jeg er selv meget glad for at give og modtage kreative gaver – for mig handler det ikke om beløbet men om den kærlighed og energi der er er lagt i både de gaver jeg giver og de gaver jeg modtager.

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Kanel … og frisk gran!

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
Både ja og nej – jeg er selv vokset op med en meget traditionel jul – men jeg har ikke helt formået at videreføre alle traditionerne – jeg tager lige som det med som passer til min egen familie. I år har vi startet en ny tradition – Advent julebingo – det er så hyggeligt og god taltræning for mine to små drenge. Jeg holder dog fast i and og pakkekalender og levende lys.

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Hi – jeg har ligesom to ønskelister – min egen og så den min mand og jeg har sammen. Øverst på min egen ønskeliste står oplevelser – det lader sig være en tur i spa, massage, biograftur eller andet hyggeligt – en skovtur eller hvad ved jeg … elsker overraskelser. Resten af ønskerne er ski så trivielle og praktiske… nye gryder, sengelinned, håndklæder og strygebræt – GAB!

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Ups … som med så mange andre ting står jeg med et ben i hver lejr … du ved jo, at jeg elsker gråzoner og ikke tror på, at vi kan være enten artig eller uartig, men at vi er lidt af begge dele.

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
Jeg skal for første gang holde jul hos min elskede svigerfar og svigermor, og jeg glæder mig utrolig meget til at fejre julen sammen med dem og i deres hjem.

Jeg fik lige lyst til at tilføje et spørgsmål … nemlig hvad jeg håber på at 2017 byder på for det er et år jeg glæder mig utrolig meget til, det er nemlig i foråret 2017 at min historie om Lysets Kvinder og mine elskede Tusmørkebørn bliver genudgivet gennem forlaget DreamLitt. Jeg har arbejdet og arbejder stadig meget med historien, og jeg glæder mig så meget til at dem, der allerede har læst Helbrederen, kan få fortsættelsen med.
Tak fordi jeg måtte være med

Hjemmeside | Facebook


Jeanette Henriksen

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Faktisk kan jeg li’ begge dele lige meget, tror jeg. Jeg elsker virkelig at gi gaver, men det er også altid dejligt at få en god gave. I år gir jeg kæresten adventsgaver for første gang og det er virkelig yndlings. Han bliver så glad og det går lige i hjertet.

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Appelsiner, kanel, æbler, men aller mest, duften af frostvejr. Jeg elsker virkelig den friske luft, efter en frostklar nat.

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
I min familie laver vi altid juledekorationer sidste weekend før December og jeg bager altid julesmåkager i December. Skal også altid prøve at lave en ny slags julegodter. Det er stort set også altid os der laver Ris a la mande til juleaften. Men vil dog gerne indrømme at jeg lige nu elsker min nye juletradition #BloggerAdvent. Den har været i gang i 4 år og det er bare såå hyggeligt.

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Det er nok oplevelser. Jeg elsker virkelig at få oplevelser i gave. Når man har været syg i mange år, så trænger man bare til at leve lidt og der er oplevelser altså bare yndlings.

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Artig…?? Kender jeg ikke noget til.. ha ha

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
I år skal vi fejre jul hos min mor og hendes mand, sammen med min bonus søs, bonus bror og min dejlige lille niece Thea. Søren og jeg har de sidste par år gået i kirke om formiddagen og det vil vi igen, håber vi kan lokke nogen af de andre med. Derefter tager vi en lur og så skal vi over til min Mor om eftermiddagen. Vi plejer at spille pakkespil, men jeg ved endnu ikke om det bliver til noget i år.
Blog | Twitter | Instagram | FacebookJulekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)