Brug briller som accessories til dit look og outfit

Jeg er en af de tyder der elsker at bruge briller uden styrke som accessories, og har tidligere vist de briller jeg har i min samling, som I kan se i dette indlæg. Jeg har dog nu fundet et nyt par som har vist sig at være det perfekte par for mig. De kommer fra en online shop, som jeg nævnte i et indlæg tidligere på måneden, og det er denne brille i skildpaddebrunt stel (en plettet sort og brunorange farve som I kan se på billedet).

Jeg bruger ikke rigtig de sorte briller hvilket er en skam, men... jah jeg synes ikke de passer så godt til mig alligevel. Måske et par stykker af dem, men får dem faktisk kun mest brugt til fyld på billeder til bloggen. Men så så jeg disse, og jeg har altid gerne ville have et par briller med den type stel og farve (har et par solbriller i samme stil og jeg freaking elsker dem), så jeg måtte bare have dem. Og jeg fortryder intet. De er simpelthen så fine! Overvejer om jeg skal have fingrene i et par i den runde model også.

Jeg burde faktisk gå med briller. Har et dårligt syn, men har ikke råd til det. Briller med styrke er vanvittigt dyre, så det må blive når jeg vinder i Lotto eller noget (spiller det ikke engang). Men jah.. Jeg er blevet ret glad for dem, og ender helt klart med at få dem brugt en del. :D

Skrevet i samarbejde med ShopSolbriller.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)