#BlogXMas - eBay Shopping (Jule Edition)

Jeg handler i perioder en del på eBay, og op til Jul i år har ikke været nogen undtagelse. Jeg shopper gerne lidt hvert år for at gøre min samling af Jule dekorationer større og større. Der er et par ting som jeg også købte sidste år, som jeg så igen i år har købt noget mere af. Men derudover så er der også lidt nyt. Lad os gå det igennem. :D

Jeg starter med gentagelserne fra sidste år. Først er der nogle små snefnug i filt, som jeg bruger rundt om de gran guirlander jeg også har købt nogle flere af i år. Jeg synes at de to ting går super godt sammen og passer perfekt ind i den stil jeg går efter. Begge dele koster under 7 kr, så det er jo dejligt billigt.

Endnu en ting jeg har købt lidt ekstra af i år er de små falske Juletræer. Det er forskelligt hvordan kvaliteten af dem er fra sælger til sælger, men det er hvad man kan forvente til prisen. De er nemlig super billige og dette lille sæt gav jeg 20 kr for.

I år valgte jeg at købe lidt Julekugler også. Disse bruger jeg til min gran guirlande, min Jule dekoration og Juletræet. Har købt mine i hvide så det passer til mit frosttema. De er super billige så kvaliteten er også derefter, så det skal man lige huske på når man køber billigt Julepynt på eBay. Kvaliteten er ikke super god. Men jeg synes det er helt okay til det jeg skal bruge det til.

De filt figurer I ser øverst i højre hjørne er små "lommer" til bestik. Altså en fin måde at samle sit bestik på når man dækker op til gæster ved spisebordet. Man kan også få Julemandens trøje og bukser til samme formål, og dem kan I se i mit første Advent indlæg. Ikke i brug, men har vist dem lidt på billedet. Jeg har selv valgt at købe snemanden, som I ser i dette indlæg. Jeg er jo kun mig her, så havde kun brug for en enkelt. Gav under 7 kr for den.

En ting jeg fortryder at jeg ikke købte til mig selv er de små søde cernit "kage figurer" til Juletræet. Jeg købte en pakke til min søsters Advent gave, men fik ikke nået at bestille en hjem til mig selv. Kan selvfølgelig selv lave dem, så det overvejer jeg lidt til næste år. Men super søde er de altså.

De søde små klokker med filt pynt er virkelig også bare søde! Jeg har købt mig selv en isbjørn og jeg elsker den. *Hehe* Næste år regner jeg med at købe lidt flere. De er jo super billige så det kan godt betale sig.

Sidst men ikke mindst så er der det fine vedhæng med tekst. Man kan få den i forskellige "metaller" (Det er blød plastik) og jeg valgte så at købe den i sølv, da den jo passer bedst til min stil. Kvaliteten af disse kan variere meget alt efter hvordan detaljerne er blevet malet, så man skal ikke forvente det store af dem. Jeg troede faktisk det var et fint lille vedhæng man kunne hænge på Juletræet, men det er stort. Meget stort. Det kan dog godt hænge på et stort Juletræ, men ikke et lille et som mit eget.

Jeg har faktisk kun søgt efter én sætning på eBay og derved fundet alt det her under det samme. Så hvis I søger efter "Christmas Decor" og vælger at få vist det billigeste først, så dukker disse ting op efterhånden. Køb dem nu her og få dem hjem så I kan bruge dem til næste år. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)