Nyt i bogreolen - "Kemikeren" af Stephanie Meyer

En virkelig skøn og uventet overraskelse dukkede op sammen med postbudet her i weekenden. Jeg har savlet over denne nye bog, "Kemikeren" af Stephanie Meyer, siden jeg så den ville blive udgivet, og havde ikke regnet med at få fingrene i den før den havde været på markedet i lang tid, og jeg derved ville kunne få råd til den. Det vil sige måske en gang sidst på året næste år eller måske endda først i 2018. Jeg er nemlig ret glad for Stephanie Meyer og hendes bøger. Har selvfølgelig "Twilight Sagaen", som jeg stadig er stor fan af, "Liv og Død", som er en omvendt udgave af Twilight og "The Host". Så selvfølgelig skulle "Kemikeren" også været i min samling. Og det er den nu. Tak til Lindhardt og Ringhof og deres skønne medarbejder og fellow blogger, Rikke.

Jeg var rørt til tårer, da jeg åbnede pakken, og nu imens jeg sidder og skriver dette indlæg, kan jeg mærke et par tårer på vej igen og en klump i halsen. Jeg er så taknemmelig over den ære at få lov til at læse den. Og selvfølgelig vil jeg komme med en anmeldelse af den når jeg får den læst. Den er noget helt andet end de andre bøger jeg har af hendes og det synes jeg er utroligt spændende. Og Thrillere er jo en af mine favorit genrer, så det er perfekt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)