#BlogXMas - Steder jeg godt gad besøge i Julen

Åhhh jeg ser så mange tage på forlængede weekender her i December, og jeg er røv misundelig på dem alle sammen. Især dem der tager på Julegave-shopping-tur til fx London og/eller Brighton i England, New York, LA eller andre større byer i USA og endda storbyer i Skotland, Tyskland og Sverige. Jeg vil så gerne selv afsted!!! Og det har fået mig til at tænke lidt. Hvis jeg kunne og havde råd, hvor ville jeg så tage hen på en forlænget weekend her i December?

Først og fremmest så ville jeg elske at komme til England. Især London og Brighton, som jeg nævnte lige før. Deres Juleoppyntning i bymidten er to-die-for i år og jeg ville elske at opleve byerne om aftenen. De går seriøst meget op i det i andre lande, og det kan jeg virkelig godt savne herhjemme i lille DK. Her i Faaborg er Julepynten i byen ret tam. Derfor ville jeg elske at komme til andre lande og byer for at opleve deres.

Har også hørt at Julemarkederne i Strasbourg og Paris i Frankrig skulle være virkelig flot. En masse boder med lækre ting til ganen, hjertet og sjælen. Og så er der selvfølgelig de mange seværdigheder og butikker. Ja jeg ville ikke have noget imod at prøve det bare én gang i livet.

Dresden og Berlin i Tyskland skulle også - hvis rygterne er sande - gå all-in når det kommer til Julehyggen. Det er jo liiiidt tættere på end de andre byer, så det skulle ikke være helt utænkeligt at kunne tage dertil en dag.

Sidst men ikke mindst så ville jeg elske at opleve Dublin og Galway i Irland i Julen. Jeg ved ikke hvor meget de pynter op nu her, men uanset hvad så ville jeg elske at tage dertil. Men det er nok også fordi jeg bare så gerne vil tilbage til Irland. Tilbage til det land og den by der ligger mit hjerte så nært. Jeg savner utroligt meget at være i Galway. Virkelig meget.

Nå, men det var de byer der ligger øverst på min liste når det kommer til byer jeg gerne ville besøge i Julen. Hvor kunne I godt tænke jer at tage hen hvis I havde muligheden for det?Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)