Jeg har designet min egen Notesbog igennem Personal Planner


(Ja der er en stavefejl og det irriterer mig)
Som jeg nævnte i dette indlæg, så har jeg for noget tid siden designet min egen notesbog igennem Personal Planner, for at se om den kan bruges som Bullet Journal, når jeg er færdig med at bruge min Leuchtturm1917. Siderne i en Leuchtturm1917 er meget tynde og tusser og kuglepenne bløder ret nemt igennem, så er på jagt efter en notesbog med en smule tykkere sider. Da jeg jo har haft et par kalendere fra Personal Planner før, så ved jeg at siderne i dem er tykkere og kan holde til en del mere.

Derfor besluttede jeg mig for at designe min egen notesbog igennem dem, da jeg også opdagede at de havde muligheden for dot-grid-sider - altså sider med "prikker" og ikke kun blanke, tern og linjer. Prisen er ikke så forskellig fra hvad en Leuchtturm1917 koster, så det handler i sidste ende om hvad man er mest til. Selvfølgelig ville det være rart at finde en med dot-grid sider til en billigere penge, men jeg har endnu ikke fundet andre muligheder end dem der ligger i prisklassen som fx Personal Planner og Leuchtturm1917. Ikke her i DK i hvert fald.

Noget af det jeg synes der taler for en notesbog fra Personal Planner er de ting der følger gratis med. Du får en lineal der sidder i kalenderen og kan bruges som "fane" - du kan rykke den rundt som du ønsker alt efter hvor du gerne ville kunne slå hurtigt op og finde det du skal bruge. Derudover er der også en plastiklomme med. Deri kan du have klistermærker, post-its... ja ting du gerne vil have adgang til ret hurtigt. Super praktisk. Derudover så holdes den sammen og lukket med en elastik der fastgøres på bagerste coverside. En skøn ting hvis du bruger mange klistermærker og post-its der gør din notesbog tykkere.

Er ret glad for at jeg besluttede mig for at bestille denne. Nu må vi bare se, om jeg kan vente med at tage den i brug, eller om jeg ender med at gå over til denne som min Bullet Journal før jeg får min Leuchtturm1917 brugt op. Time will tell. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)