Månedens Favoritter - Januar 2017

Januar har været hård, og jeg vil egentlig helst glemme det meste af det der er sket, men det kan jeg desværre ikke. Men der har dog været et par ting ved denne måned som jeg har nydt. Og det vil jeg i dag fortælle og vise jer i dette indlæg.

I starten af måneden var jeg virkelig nede i et sort hul. Ligger stadig og træder vande i hullet, men der var et lille lyspunkt i mørket her i Januar. Nemlig nogle af de skønne mennesker fra Twitter der valgte at sende mig tanker og virtuelle kram - og sidst men ikke mindst et flot buket roser og lidt chokolade. Det rørte mig meget. Havde jeg slet ikke regnet med og det varmede meget i denne kolde og sorte tid jeg går igennem. Så mange tak til dem der valgte at gøre lidt ekstra for mig.

En ting der var en stor favorit denne måned, men som jeg ikke kan vise da den er blevet brugt op, er en duftvoks fra DuftVerket.dk. Jeg fik kun en lille terning hjem af varianten "Oki Doki Lemon and Moss", og jeg fortryder så meget at jeg ikke valgte at få en hel plade af den. For OMG hvor er den bare god! Når jeg har penge, skal jeg helt sikkert have købt den hjem. Det bliver jeg simpelthen nødt til. En fantastisk duft som jeg varmt kan anbefale jer.

Jeg har virkelig elsket to af de New Look produkter jeg købte i December. Contour paletten har seriøst den perfekte farve til mig, og så elsker jeg at den ikke er så kraftig i farven. Man kan dog bygge den op til den ønskede effekt hvis man ønsker mere dybde. Og så er mascaraen altså bare fantastisk! Elsker børsten, elsker hvad den gør ved mine vipper, elsker formularen på den... elsker den bare! Og så er den super billig, så jeg bliver simpelthen nødt til at købe en enkelt eller to hjem til lageret. Ville blive så ked af ikke at kunne få fat i den efter noget tid når den jeg har her er tørret ud. Så det må blive mit næste køb.

Jeg har også været vildt glad for min lille A6 Lightbox fra LisaAngel.co.uk. Jeg ønsker mig stadig en i A4 og A5, men indtil videre er denne fantastisk. Det er dog begrænset hvor meget tekst jeg kan have på den, men indtil videre har det fungeret rigtig fint. Og så pynter den rigtig fint i min bogreol.

Jeg er faktisk også blevet overraskende glad for den håndcreme der var med i Januars Goodiebox. Mine hænder bliver så super bløde når jeg bruger den, og så har den altså bare en helt igennem fantastisk lækker duft. Tør næsten ikke bruge den af frygt for at jeg løber tør på ingen tid, men hold da op hvor er den lækker!

En ting jeg slet ikke kan forestille mig at skulle undvære en dag er min fantastiske RevitaLash serum. Jeg får ikke råd til at købe en full-size, så når jeg løber tør for min rejsestørrelse, så er det slut. Så er der ikke mere. Og det vil knuse mit hjerte. For hold da nu K*** hvor jeg dog elsker den. Mine vipper har aldrig været sundere og de er så dejligt lange igen. Det har jeg virkelig savnet, og nu kan jeg langt om længe være glad for at lave looks igen.

Jeg faldt også over en TV-serie i denne måned - nemlig den der hedder "Blindspot". Den bliver pt. sendt på Kanal 5 og jeg synes den er super spændende! Håber ikke det er en af dem der bliver aflyst efter de første par sæsoner, for det ville simpelthen være en skam. Elsker mysteriet og alle de hændelser der giver mere og mere mening efterhånden som vi kommer længere og længere ind i serien. Fantastisk! Hvis ikke I har set den, så synes jeg I skulle give den et kig. Kunne jo være I også blev lidt bidt af den. :)

Som I nok har set, så har jeg her i Januar læst serien "Calendar Girl" og jeg fik læst den sidste bog i Lørdags. Jeg havde hørt rigtig godt om den, men jeg havde ikke regnet med, at jeg ville falde så meget for den som jeg har gjort. Den har den perfekte mængde erotik, en skøn historie, en masse spænding og så en masse hjerteskærrende hændelser. Elsker at blive rørt helt ind i hjertekuglen af bøger. Har I ikke allerede læst dem, så vil jeg varmt anbefale jer at gøre det.

Sidst men ikke mindst, så har der også været et musik-nummer der har hængt fast hele måneden. Det er det nummer der hedder "Great Spirit" af Armin van Buuren vs Vini Vici feat. Hilight Tribe. Jeg har altid været en tramper-pige og jeg synes der er noget magisk over indianer-musik. Er dog mest til det Irske og Hedenske musik, men indianer-musik er lige derefter. Der er som sagt noget magisk over det og så er det for mig beroligende for sjælen. Så da jeg fandt dette nummer måtte jeg bare høre det igen og igen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)