En ret så produktiv Søndag sluttes af med manér

Min planlagte afslapnings-Søndag endte med at starte ret så produktivt ud. Jeg ville gerne indhente lidt af de ting jeg havde planlagt de sidste par uger. Jeg er nu endelig up-to-date inden endnu en travl uge starter i morgen. Men nu vil jeg satme slappe af! Jeg fik læst "Calendar Girl"-serien færdig i nat, og har så planlagt at gå igang med "All The Bright Places" i dag. Har haft den liggende i min bunke af bøger jeg gerne vil læse længe nu, så jeg synes det er på tide at det er den der får chancen. Og så tror jeg sku at den står på nem aftensmad, fodbad, ansigtsmaske and all i aften.

Håber I har haft en skøn weekend og at I får en god start på den nye uge. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)