Ha' en fantastisk Valentins Dag alle sammen!

Jeg forsøger at sidde og hygge lidt i dag. I går havde jeg et par tømrer forbi for at kigge på nogle revner jeg har i badeværelsesgulvet. De besluttede at de ikke ville gøre andet end at lappe dem, og så skulle loftet nede hos viceværten ordnes. Han har fået "tømt" den store boble der var kommet og fået sat noget nyt loft op. Men hans gulv skal hakkes op og ordnes. Alt det vand jeg har i kælderen kommer fra hans badeværelse og de kunne tydeligt se problemet hos ham. Så forhåbentlig slipper jeg for mere vand fremover når de får hans gulv ordnet.

Det var så også meningen at maleren skulle have været forbi i går, men hun vågnede med noget maveonde, så det blev rykket til i dag. Dog dukkede hun ikke op som aftalt, og efter jeg så skrev og rykkede efter hende skrev hun at hun først kom efter middag. What?!?! Ville jeg sku godt have vidst. Jeg kan derfor ikke lave ret meget herhjemme, så jeg har besluttet mig for at sidde og hygge lidt med en bog i stedet for. Min Valentins Dag bliver altså tilbragt med en kærlighedsroman, nogle lækre søde sager fra bageren og en kop "Love"-te fra Pukka. Ikke ligefrem den mest romantiske Valentins Dag, men jeg undværer gerne blomster, chokolade, en romantisk miniferie og café-besøg, for at sidde og hygge hos mig selv med en god bog og noget lækker mad. Behøver ikke et hankøn for at få lidt romantik. ;) Dog ville jeg ikke klage hvis jeg blev inviteret på en forlænget weekend. Og hvis jeg kunne have lejligheden i fred. Men sådan bliver det ikke i dag. Så må bare få det bedste ud af det.

Hvad med jer? Skal I ud og fejre dagen sammen med jeres udkårne? Og hvad har I af planer hvis I skal? Selvom jeg er single og nyder at være det, så kan jeg godt glæde mig over andres glæde. Så fortæl endelig. Måske går I slet ikke op i det, og det er også helt i orden. Uanset hvad så ønsker jeg jer alle en fantastisk Valentins Dag.

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle fantastiske billeder altså!

  Jeg havde en rigtig skøn valentinsdag med den sødeste fyr <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak ;)
   Uhhh... det lyder vældig spændende. :D <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)