Yoga og Meditation skal være en del af mit liv fra nu af

Jeg har det ret stramt med at skulle være i et motionscenter med alt for mange mennesker. Har aldrig været særligt presset med min sociale angst, men inden for de seneste par år er det blevet værre. Meget værre. Det er selvfølgelig noget der er sket i forbindelse med at psyken har fået det værre, og derudover også pga. den voldsomme spredning af min psoriasis. Jeg får det simpelthen dårligt, hvis jeg skal være et sted hvor alt for mange mennesker er presset ind på meget lidt plads, og hvor alt er til offentligt skue. Så jeg har det bedst med at "træne" i private og hjemmelige omgivelser. Et sted hvor jeg føler mig safe.

Da jeg gik i vores lokale motionscenter så jeg flere gange yoga-hold igennem ruderne til de aflukkede lokaler. Jeg har altid gerne ville prøve det, men har simpelthen ikke haft modet til at melde mig til. For hvad nu hvis jeg slet ikke kunne noget af det de gjorde? Jeg ved godt at størrelsen ikke altid behøver være en hindring, men mit plus size korpus har stittet meget imod det. Indtil nu. For jeg har besluttet mig for at prøve det af herhjemme.

Jeg har lidt forskellige elastikker og andre remedier, men jeg mangler stadig at finde mig en yogamåtte og en lille skammel. Jeg skal dog kun bruge en måtte til de øvelser der står beskrevet i bogen "Yoga – Øvelser i at leve livet" af Louise Fjendbo Jørgensen, som jeg har fået tilsendt af YogaLove.dk, så jagten må gå ind på sådan en. For der er nemlig mange af de øvelser der står beskrevet i bogen, som vil gøre mig rigtig godt.

Jeg har tidligere været til behandlinger hos et rygcenter, hvor de fortalte mig at mine smerter blandt andet skyldes mine svage muskler i ryggen og det at jeg er hybermobil. Så de bad mig faktisk lave nogle øvelser og gerne noget yoga, men jeg har bare ikke fået taget mig ordentlig sammen til det. Men nu synes jeg det er på tide at gøre noget ved det. Mine muskler skal løsnes op og så skal de gøres stærkere. Og det vil øvelserne i bogen være en rigtig god start til.

Udover yogaøvelser står der også andre rigtig nyttige ting i bogen. Ting som vil hjælpe en til at få det bedre med sig selv og få styrket ens sind. Det er altså en bog der er god på flere områder. Jeg har ikke fået den læst helt igennem endnu, men det jeg har fået skimtet igennem lyder super interessant. Så jeg er super glad for at have fået tilsendt bogen. Og den kommer på det helt rette tidspunkt. Jeg har nemlig også planer om at prøve at få det der meditation til at lykkedes. Og der er yoga jo en god kombination at sætte på. Så når yogamåtten er i hus går jeg igang.

OG! Når man så vil sidde og slappe af lidt imellem øvelserne, så kan man jo passende sidde og nyde de helt igennem fantastiske billeder der også gemmer sig i bogen. Nogle af de motiver der er blevet taget billede af er simpelthen så smukke. Med de omgivelser ville jeg helt sikkert have det langt bedre måde fysisk men også mentalt. Ville ikke lave ret meget andet end at gå udenfor og nyde udsigterne. *Drømmer sig langt væk*


Skrevet i samarbejde med YogaLove.dk

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker yoga, men det kan virkelig også være svært og så har jeg svært ved at slappe af og nyde det. Men hvis man starter i det små, så er det virkelig godt. Jeg købte selv min yoga-måtte via bilka's webshop, men ved at netto også tit har dem på tilbud. Har selv set rigtig mange youtube videoer med yoga. :D

  Håber du bliver rigtig glad for det.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også at afslapningen bliver et problem for mig, men jeg bliver simpelthen nødt til at prøve. Og forhåbelig træne min hjerne til at lukke tankerne ude så jeg kan fokusere.
   Hvis du ser en billig måtte på et tidspunkt så giv lige et kald. ;)

   Slet
  2. Bare husk ikke at være for hård ved dig selv. I starten kan det være frustrerende at man ikke kan lave øvelserne..

   Jeg skal nok holde udkig..

   Knus <3

   Slet
 2. Prøv at kigge i Fakta - De har træningsudstyr i denne uges spotafdeling, men ved ikke om der er en måtte. Ellers har jeg jævnligt set dem i Tiger i en billig udgave. Hvis ikke de har den fremme, har de måske en på lageret, hvis du spørger. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har desværre ikke længere en Fakta her i byen. Den lukkede de for nogle år siden. /: Så vi får ikke engang reklamen længere med posten.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)