Makeup Revolution Colour Chaos Øjenskygge Paletten

Jeg havde egentlig ikke planer om at skulle have flere øjenskygge paletter. Men efter jeg valgte at skille mig af med nogle stykker, så har jeg måtte indse, at der er et par farver jeg ikke længere har, og som jeg efterfølgende har stået og manglet. Pænt irriterende. Samt at jeg i forvejen har nogle farver, som jeg ikke synes er ret gode i pigmenteringen. Denne palette har et par stykker af dem, så tænkte jeg ville give den et forsøg. Og så er den jo ret perfekt her op til Fastelavn. Den kan i hvert fald bruges til nogle af de looks jeg har lavet pictorials til.

Der er tale om Colour Chaos Øjenskygge Paletten fra Makeup Revolution, og denne kan pt. fås virkelig billigt hos My-Beauty.dk hvis det skulle have en interesse. Jeg er ikke helt så begejstret for alle farverne, men der er nogle virkelig lækre imellem, og endda også et par stykker som har overrasket mig. Farver som jeg helt sikkert vil lege noget mere med sammen med nogle af mine andre paletter. Denne kan nemlig bruges til de looks hvor man lige mangler en pang-farve, som ellers ikke findes i vores neutrale go-to paletter. I kan se eksempler på to looks sidst i indlægget.

Som sagt så er det ikke alle farverne der imponerer mig lige meget. De nederste i de runde pans er lidt en skuffelse. De er slet ikke nok pigmenteret og det er svært at få en god farve ud af dem. Jeg har lavet swatches uden primer, men selv med en primer havde jeg en smule besvær med dem. Det er virkelig en skam, for det er nogle ret fede farver, og det er ikke altid nemt at få fingrene i neonfarver, som nogle af dem er. Jeg havde også lidt problemer med et par af de andre, men ikke de farver, som jeg var interesseret i fra starten af.

Fra øverste række er jeg vild med "Gleam" (nr. 1), "Wkd" (nr. 2), "Tom Tom" (nr. 3) og "Pink Obsessed" (nr. 4). Fra midterste række er det "Ammunition" (nr. 5) og "Deliver Me" (nr. 6). Så det er faktisk lidt 50/50 med denne palette. Her ser I swatches uden primer og et par looks hvor jeg har brugt nogle af disse farver. Sammen med nogle neutrale fra en af mine egne.

Modtaget til test og skrevet i samarbejde med My-Beauty.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)