Nyt køb til hjemmet - Himalaya Saltstens Lampe

Jeg har i rigtig mange år gerne ville have mig en Himalaya Saltstens Lampe, og jeg har gerne ville have den i alle de tre farver man kan få fat i. "Orange", "Hvid" og "Grå". Dog er de to sidste farver virkelig svære at få fingrene i uden at skulle af med en formue - og så er der bare ikke ret mange af dem. Den "orange" er nok den mest almindelige og er forholdsvis nem at finde. Det er dog desværre ikke særligt tit at man kan finde dem billigt nogle steder.

Jeg har dog været virkelig heldig. Jeg fandt nemlig denne hos DealHunter.dk for en uge siden til 141,- inkl. porto (de har den ikke længere). Dét er altså billigt. Den skulle egentlig først leveres om nogle uger, men fik den allerede i går! Dét var altså en dejlig overraskelse.

Nede i vores lokale helsebutik vil de have 400-600,- for en af samme størrelse eller endda mindre. Jeg var tæt på at købe en sidste år, men det er jeg virkelig glad for at jeg ikke gjorde. Nu har jeg endda råd til at købe nogle fyrfadsstager i samme saltsten når jeg finder nogen og stadig holde mig langt under prisen for en enkelt lampe. Fantastisk! De koster gerne 50,- stykket. Så når min lokale helsebutik har dem på lager igen, så smutter jeg straks ned og køber et par stykker.

Lamperne er hver især unikke. Der findes ikke to der er ens, da det jo er naturlig sten de laver dem af. Dét synes jeg er super fedt. Det er også forskelligt hvor "tyk" stenen er og hvor meget lys der trænger igennem, men min er heldigvis jævn i tykkelsen og giver lys fra hele stenen og ikke kun i midten, bunden eller toppen. Jeg har været utroligt heldig med den de har sendt mig. Og så er jeg super glad for at den er så lys i overfladen når den står slukket og at det er en af de smalle lamper. Den passer seriøst perfekt ind i min stil. Jeg elsker den så meget allerede!
Min lampe er en af de "små" på en 2-3 kg og den måler 20x12cm.

Det specielle ved disse saltstens lamper er at når de står tændt og bliver varme, så udsender de ioner, der får flyvestøv og andet der fiser rundt i luften til at falde hurtigere til jorden. Det betyder at den er med til at reducere det støvindtag man går og indånder i hjemmet. Ja jeg har kat, og det hjælper ikke ligefrem på mængden af støv, men forhåbentlig hjælper denne lampe en smule alligevel. Det betyder også at det er en lampe der er ideel til astmatikere og allergikere. Og så er de jo bare super dekorative! Jeg drømmer om at finde en til soveværelset og køkkenet også.

3 kommentarer:

 1. Kan købes i netto i næste uge for 99 kr. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super fedt! Tak for tippet :o)

   Slet
  2. Ja det har jeg også lige set. :) Men de kalder det for en yogalampe? Det er sku en ommer for Netto. *Hahahahahahahha* Men kan se de har en yogamåtte som jeg er på udkig efter, så skal nok derud og kigge alligevel. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)