Mine favorit sneakers har været igennem en tragisk ulykke!

Spørg lige om jeg er irriteret her til morgen. I går var jeg lige nede og handle lidt ind til weekenden og jeg tog mine favorit sneakers på, som jeg har købt igennem Spartoo for noget tid siden, og hvad sker der? Fandme ikke om de går i stykker! På vej ned af en trappe får jeg ikke løftet foden nok og får skrabet tåen af den ene sneakers hen over det ene trin. Der går hul på stoffet! Så dårligt timet altså! Jeg har godt nok lidt penge tilbage på min bruger hos Spartoo, men de var ikke tiltænkt nogle nye sneakers. Har egentlig heller ikke brug for flere, men.. det var jo mit favoritpar! Og selvfølgelig har de ikke længere dem på lager. Øv hvor er det irriterende!

Så nu er spørgsmålet – skal jeg finde nogle tilsvarende, eller skal jeg lade være og finde et fast par imellem dem jeg har stående?! Ved godt hvad der ville være det mest logiske svar, men øv hvor er det dog et surt valg at måtte tage. *Haha* Vaner er altså svære at slippe når det jo ellers fungerede så godt. Men jeg vil jo også gerne have nogle gode og behagelige sandaler til Sommer. Såå.. tror bare jeg må bide i det sure æble og acceptere mit nederlag. ;)
Skrevet i samarbejde med Spartoo.dk

2 kommentarer:

  1. Uanset om det er favoritparret eller ej, så er det virkelig surt, når det sker. Det er bare lige en tand mere surt når det er favoritparret :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)